Cashbook Klub

Minden hónapban sor kerül a Cashbook Klub találkozóira, általában a hónap utolsó csütörtökén, délután.

Itt lehetőség nyílik arra, hogy kicsit elhagyva a hétköznapi mókuskereket, ügyfeleink kérdezhessenek tőlünk, illetve kötetlen formában visszajelezhessenek bármilyen észrevételt, javaslatot.

Emellett nagyon hasznosnak tartjuk egy ilyen eseményen a tapasztalatcserét, a kapcsolatépítést, hiszen a könyvelők hasonló problémákkal és kérdésekkel szembesülnek munkájuk során, és biztosak vagyunk benne, hogy hatékonyan tudják egymást támogatni ötletekkel, saját megoldásokkal, és tanulhatnak egymás tapasztalataiból.

Jellemzően ezeken a Klubnapokon egy-egy meghívott szakértőt is bevonunk, aki hoz egy olyan témát, ami mindenki számára hasznos lehet.

A következő esemény időpontja: 2024. július 25, csütörtök, 16:00

Az eseményre meghívót küldünk érintett ügyfeleinknek, melyben minden részletet és a jelentkezés módját is megtalálják.

Ha nem vagy ügyfelünk vagy valamiért nem kaptál ilyen levelet, de szeretnél részt venni az eseményen, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linkre kattintva:

Kapcsolat

Konzultációk - ha személyre szabott segítségre van szükséged

30 perc díjmentes egyeztetés könyvelők számára

Minden újonnan regisztráló könyvelő számára biztosítunk egy félórás online vagy telefonos egyeztetést, ahol az indulással kapcsolatos minden kérdést megválaszolunk. E-könyvelés és e-könyvelés+ előfizetőink számára pedig havonta igénybe vehető ez a lehetőség.

Személyre szabott egyeztetés a Cashbook szakértőivel

Cashbook bevezetéssel kapcsolatos technikai vagy stratégiai kérdésed van? Hogyan fog ez illeszkedni a jelenlegi folyamataidba, hogyan reagálnak majd rá az ügyfelek? Tapasztalt szakemberek tudására támaszkodhatsz a számodra fontos témakörökben.

Legfrissebb cikkek

szeretnél értesülni közelgő eseményeinkről?

Add meg adataidat és e-mailt küldünk új eseményeinkről.

Találatok ( db)