Árva számlák – Szakértői stúdióbeszélgetés Mizsányi Attilával

2024. június 26. 10:00-12:00 

Hogy mik azok az árva számlák, mi a szerepük a könyvelők munkájában, és miért is figyel rájuk kiemelten a NAV? Lehet-e baj miattuk és hogyan kerülhető ez el?
Mindezekre a kérdésekre választ kaphatsz a Cashbook stúdióbeszélgetésén, ahol meghívott szakértőnk Mizsányi Attila, a NAV Kockázatelemzési és Adattudományi Főosztályának vezetője lesz.

Sokak számára aktuális most a téma, hiszen ahhoz a tízezres nagyságrendben kiküldött adóhatósági irathoz kapcsolódik, melyet május végén küldött ki a NAV és a címzettek nem megfelelő OSA, illetve 2465M lapon nyújtott adatszolgáltatását kifogásolta.

A Cashbookhoz is érkezett ilyen levél és a kivizsgálás során derült fény arra, hogy a probléma az árva számlákkal kapcsolatos, melyekről a NAV 2023 novemberi tájékoztatóján esett szó. Mivel elsőre számunkra sem volt egyértelmű a helyzet és annak a megoldása, ezért felkértük Mizsányi Attilát, aki a NAV ezzel a területtel foglalkozó főosztályát vezeti, hogy jöjjön el hozzánk és mindenki megnyugtatására beszéljük át közösen a tudnivalókat, teendőket.

A stúdióbeszélgetés időpontja:   
2024. június 26. 10:00-12:00   

A szakértői beszélgetés után pedig megmutatjuk a téma gyakorlati oldalát: Volenszki Sándor, a Cashbook alapítója mondja el, hogy hogyan tudjuk elkerülni az árva számlákkal kapcsolatos problémákat, és megelőzni, hogy esetleg figyelmeztetésre vagy büntetésre kerüljön sor a nem megfelelő adatszolgáltatás miatt. 

 A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:Konzultációk - ha személyre szabott segítségre van szükséged

30 perc díjmentes egyeztetés könyvelők számára

Minden újonnan regisztráló könyvelő számára biztosítunk egy félórás online vagy telefonos egyeztetést, ahol az indulással kapcsolatos minden kérdést megválaszolunk. E-könyvelés és e-könyvelés+ előfizetőink számára pedig havonta igénybe vehető ez a lehetőség.

Személyre szabott egyeztetés a Cashbook szakértőivel

Cashbook bevezetéssel kapcsolatos technikai vagy stratégiai kérdésed van? Hogyan fog ez illeszkedni a jelenlegi folyamataidba, hogyan reagálnak majd rá az ügyfelek? Tapasztalt szakemberek tudására támaszkodhatsz a számodra fontos témakörökben.

Legfrissebb cikkek

szeretnél értesülni közelgő eseményeinkről?

Add meg adataidat és e-mailt küldünk új eseményeinkről.

Találatok ( db)