Könyvelők Napja 2023

Idén is ott leszünk a Könyvelők Napja és az Adónavigátor konferenciákon. A szeptemberi esemény azt ígéri, hogy nem csupán a szakmai (adózási/számviteli) témákra fókuszál majd, hanem a könyvelői munka olyan aspektusaira is rávilágít, amelyek a szakma jövőjét, a könyvelőirodák hatékony működését és fejlődési irányait tárják fel.

A Cashbook standjánál mindenkit szívesen látunk egy kis beszélgetésre a könyvelői digitalizáció témakörében, szívesen megmutatjuk, milyen területeken tud a Cashbook hatékonyan segíteni az adatrögzítési, adminisztrációs feladatok csökkentésében és a Cashbook Asszisztensről is adunk részletes tájékoztatást.

Várunk szeretettel standunknál a Lurdy Házban 2023. szeptember 27-én!

További információkat itt találsz: Könyvelők Napja hivatalos oldal

Konzultációk - ha személyre szabott segítségre van szükséged

30 perc díjmentes egyeztetés könyvelők számára

Minden újonnan regisztráló könyvelő számára biztosítunk egy félórás online vagy telefonos egyeztetést, ahol az indulással kapcsolatos minden kérdést megválaszolunk. E-könyvelés és e-könyvelés+ előfizetőink számára pedig havonta igénybe vehető ez a lehetőség.

Személyre szabott egyeztetés a Cashbook szakértőivel

Cashbook bevezetéssel kapcsolatos technikai vagy stratégiai kérdésed van? Hogyan fog ez illeszkedni a jelenlegi folyamataidba, hogyan reagálnak majd rá az ügyfelek? Tapasztalt szakemberek tudására támaszkodhatsz a számodra fontos témakörökben.

Legfrissebb cikkek

szeretnél értesülni közelgő eseményeinkről?

Add meg adataidat és e-mailt küldünk új eseményeinkről.