Szakmai ügyfélszolgálatos munkatársat keresünk

Munkaidő: Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest X.

Érdekel a könyvelés, az ügyvitel digitalizációja?

Szeretnél ebben segíteni könyvelő társaidnak?

Csapatunkba erre a feladatra keresünk egy sokat próbált munkatársat

Szakmai ügyfélszolgálatos

munkakörbe.

Új kollégánk elsődleges feladata ügyfeleink által a Cashbook használata során felmerült problémák megoldása, kérdéseik megválaszolása telefonon, emailben, FB csoportban és kommentekben. Ez szakmailag egy univerzális munkakör, mert az ügyfelek könyvelők, és a kérdéseik megválaszolásához szükséges a könyvelői végzettség (és/vagy) gyakorlat, a számviteli- és adótörvények naprakész ismerete (a folyamatos továbbképzést cégünk biztosítja), de segítséget kell tudni nyújtani a számítógép-használatból adódó technikai problémák megoldásához is.

A célunk az, hogy a szakma legjobb ügyfélszolgálatát biztosítsuk ügyfeleink számára, személyes, emberi hozzáállást érezzenek, ne egy személytelen, hivataloskodó nagyvállalatit.

A Cashbook első verzióját több, mint 10 éve készítettük még magunknak, az első fizetős ügyfelek pedig 3 éve érkeztek, a fejlődés azóta töretlen. A Cashbook egy olyan startup, amely jelentősen megkönnyíti a könyvelő és az ügyfele (a vállalkozó) közötti kapcsolattartást. Segítségével a vállalkozó egy helyen tárolhatja a számláit, ügyviteli dokumentumait, amelyekhez a könyvelője is hozzáférhet, és könyvelőprogramjával gyorsan és egyszerűen le is könyvelhet, ezáltal a vállalkozó a könyvelőprogramból kapott adatok alapján biztosabban hozhat meg napi pénzügyi döntéseket.

Piackutatásunk alapján azonban azt az ellentmondást állapítottuk meg, hogy hiába zajlik digitalizációs forradalom (FinTech) a vállalkozói ügyvitel területén, hiába haladna a vállalkozások jelentős többsége a korral és használna felhőalapú rendszereket az ügyviteli feladatainak ellátására, ha a könyvelők jelentős többsége még ragaszkodik a saját gépre telepíthető könyvelőprogramjához. Ezt hivatott feloldani a Cashbook, ami gyakorlatilag a vállalkozó által használt olyan felhő alapú ügyviteli platform, ami folyamatos kapcsolatot tud teremteni könyvelőjével a könyvelő- és számlázóprogramon keresztül.

A vállalkozó által bekerült számlákat, bizonylatokat a könyvelőprogramon keresztül a könyvelő azonnal elérheti, automatikusan lekönyvelheti, aminek során a vállalkozó által kitöltetlen adatok is szinkronizálódnak a könyveléssel. A sokféle integrációnak (számlázó szoftverek, NAV, bankok, futárcégek, bankkártya elfogadó rendszerek, stb.) köszönhetően a könyvelő idejének 50%-a felszabadulhat, a vállalkozó pedig naprakész információkat kap pl. Áfa-ról, kifizetetlen számláiról.

A Cashbookkal egy teljesen új vállalkozói/könyvelői pénzügyi kultúrát szeretnénk megalapozni, ezért rendkívül fontos küldetésünknek érezzük képezni a vállalkozót, hogy jobban értse a tevékenysége könyvelési vetületét és képezni a könyvelőt, hogy jobban értse a vállalkozó döntéseit, életszerűbben lássa a gazdasági eseményeket, ne csak számvitelileg.

Feladatok

 • Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, kérdéseik megválaszolása emailen, telefonon, Facebookon
 • Szakmai FB csoportunk folyamatos figyelemmel kísérése, moderálása
 • Fejlődési lehetőségek, gyenge pontok megtalálása, javaslatok, megoldások kidolgozása a kiszolgálás javítása érdekében

Követelmények

Az ideális jelölt mind számviteli és/vagy bérszámfejtői, mind ügyfélszolgálati tapasztalattal is rendelkezik, “vérbeli ügyfélszolgálati szakemberként” nem ijed meg semmilyen szakmai kihívástól.

 • Könyvelési és/vagy bérszámfejtési tapasztalat fontosabb, mint a végzettség (+ informatikai előnyt jelent)
 • 5 év szakmai gyakorlat, adótörvények naprakész ismerete
 • Államigazgatási szervek programjainak (ÁNYK, Ügyfélkapu, stb.) felhasználói szintű ismerete
 • Irodai programok (World, Excel, PowerPoint) készségszintű ismerete
 • Bármilyen könyvelő program és adatbáziskezelő ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt nemzetközi szintű szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe viszont hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú cégkultúrát, rugalmas munkakörülményeket ajánlunk.

 • Versenyképes munkabér
 • Innovatív, stabil cég, tőkeerős háttér
 • Rugalmas munkakörülmények
 • Családias, emberközpontú munkakörnyezet
 • Szakmailag magas szintű és önálló munka, folyamatos fejlődés lehetősége

Jelentkezés:

Pályázatát (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) az info@cashbook.hu email címre küldje, a tárgy mezőben "szakmai ügyfélszolgálatos"-ként megjelölve.

A motivációs levelet az email szöveges részébe írja (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszolja meg benne:

 1. Miért szeretne váltani?
 2. Mi az erőssége az ügyfélszolgálaton belül?
 3. Mekkora szakmai tapasztalata van könyvelés/bérszámfejtés területén?
 4. Mit vár el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon náluk tervezzen?