Ne böngészd egyesével ügyfeleid értesítési tárhelyeit!

A Cashbook Asszisztens letölti Neked minden ügyfeled minden üzenetét, így egy helyen láthatsz mindent, összesítve, kategorizálva, automatikusan.

Ráadásul mindezt a könyvelőprogramodnak is átadja, így ott is elérheted.

ÚJ! Mostantól az OSA és OPG adatok letöltése elérhető a Cashbook Asszisztens szolgáltatásai között is. Így még több időt spórolhatsz!

Elvégzi helyetted a monoton, időrabló munkát

A Cashbook Asszisztens minden ügyfeled adófolyószámláját akár naponta letölti csoportosan, akár automatikusan, emellett az értesítési tárhelyek minden üzenete egy helyen látható (KAÜ+NISZ Cégkapu), ráadásul a NAV Online Számlázó programjában kiállított számlák is elérhetővé válnak eredeti számlaképpel, automatikusan a könyvelőprogramodban.

MILYEN FELADATOKAT VÉGEZ EL HELYETTED A CASHBOOK ASSZISZTENS?

Hamarosan:

MENNYIBE KERÜL?

A Cashbook Asszisztens minden ügyfelünk számára DÍJMENTESEN elérhető.

MIÉRT VÁLASZD A CASHBOOK ASSZISZTENST?

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

„Egész egyszerűen hiánypótló.”
Netiroda Kft.

„Most adtatok nekem egy csomó időt, amit másra tudok használni!”

Erian Solutions Kft.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen eszközt adtok a kezünkbe, amely nagyon-nagyon megkönnyíti a munkánkat!”
Optiprofit Kft.

Hogyan kezdhetem el használni?

A regisztráció elindítható a könyvelőprogramodból, és pár percet vesz csak igénybe. A rendszert igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen. Ügyfeleidet pedig kétféleképpen tudod kezelni a rendszerben: meghívással, vagy az ő aktív közreműködése nélkül a vállalkozás felvitelével. Ha többet szeretnél tudni, kattints a gombra!

És az alábbi helyzetek ismerősek?

A Cashbook ezeket a helyzeteket is megoldja helyetted! A legjobb pedig, hogy minden adatot közvetlenül a könyvelőprogramban látsz és azonnal használhatod is a könyveléshez.