Mindig naprakész pénzügyek és könyvelés

A könyvelőddel való kapcsolattartás és pénzügyeid átlátása sosem volt még ilyen egyszerű

0
regisztrált könyvelő
0
regisztrált vállalkozás
0
vevőszámla
0
vevő és szállító

Minden pénzügyi adat, számla
és információ egy helyen

Nem kell gyűjtögetned a számlákat és dokumentumokat, nem kell felesleges adminisztrációval töltened az idődet, nem kell minden aprósággal a könyvelődet keresned – ezentúl tökéletesen képben lehetsz pénzügyeiddel kapcsolatban. Bárhol és bármikor.

Tedd zsebre pénzügyeidet!

Mobilalkalmazásunkkal még egyszerűbb, hiszen bármikor láthatod az éppen szükséges információkat, lekérhetsz adatokat, vagy éppen azonnal befotózhatod a szállítói számláidat, így automatikusan be is kerül a könyvelésbe.

Hogyan lehet fiókod?

A Cashbookban legnagyobb erőssége, hogy nem csak a számlaforgalmad alapján kapsz egy képet pénzügyeidről, hanem könyvelőd által hitelesített információkat láthatsz, folyamatosan frissítve. Ezért a könyvelő közreműködése szükséges fiókod aktiválásához.

Ha már van könyvelőd és együtt szeretnétek használni a rendszert

Könyvelőd egy kattintással meg tud hívni, ezután pedig a választott csomag szerinti minden funkció rendelkezésedre áll a Cashbookban.

>>>További információ

Ha éppen könyvelőt keresel, vagy váltanál

Térképes keresőnk segítségével könnyedén találhatsz olyan partnert, aki modern megoldásokkal, Cashbook használatával teszi kényelmessé számodra pénzügyeid intézését.

>>>Könyvelőkereső

KÖNYVELŐKERESŐ

Országszerte több ezer könyvelő használja a Cashbookot, megvalósítva ezáltal a digitális, modern könyvelést.

Árak és csomagok

Ingyenes csomag

Kiállított számláidat automatikusan átemeli és feldolgozza a rendszer, így könnyen nyomon követheted kintlévőségeidet és bármikor elérheted a számlaképeket és adatokat.


0 Ft korlátlan ideig

Vállalkozói csomag

A teljes funkcionalitással egy komplex pénzügyi nyilvántartásod lehet, tartozásaidat és kintlévőségeidet, cashflow helyzetedet mindig naprakészen látod és további automatizált megoldások segítik a mindennapi adminisztrációdat.

6 600 Ft + Áfa / hó

Tudásbázis

Nem csak szoftverünkkel segítjük pénzügyeid kezelését. Eseményeinken és blogunkon aktuális infomációkat, szakértői tudásanyagot és a pénzügyi tudatosságot segítő hasznos videókat, cikkeket találsz.