Konzultációs lehetőségek

A lehető legtöbb támogatást szeretnénk megadni ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára, ami gyorsítja, egyszerűsíti a munkájukat. Ingyenes bevezető konzultációnk mellett személyes egyeztetésre is lehetőség nyílik, illetve online előadásainkon, workshopjainkon és stúdióbeszélgetéseinken is hasznos információkat osztunk meg.

30 perc díjmentes egyeztetés könyvelők számára

Minden újonnan regisztráló könyvelő számára biztosítunk egy félórás online vagy telefonos egyeztetést, ahol az indulással kapcsolatos minden kérdést megválaszolunk. Előfizetőink számára pedig havonta egyszer igénybe vehető ez a lehetőség, már az S csomagtól is.

Személyre szabott egyeztetés a Cashbook szakértőivel

Cashbook bevezetéssel kapcsolatos technikai vagy stratégiai kérdésed van? Hogyan fog ez illeszkedni a jelenlegi folyamataidba, hogyan reagálnak majd rá az ügyfelek? Tapasztalt szakemberek tudására támaszkodhatsz a számodra fontos témakörökben.

Online képzések és események

Rendszeres szoftverbemutatóinkon a Cashbook rendszerét ismertetjük és válaszolunk a felmerülő kérdésekre, stúdióbeszélgetéseinken és workshopjainkon pedig fontos szakmai kérdéseket, híreket és információkat vitatunk meg, meghívott szakemberek segítségével.

Szeretnél többet megtudni? Lennének kérdéseid?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk minden kérdésedre!