Online pénztárgép adatok lekérdezése automatikusan

Online pénztárgép adatok lekérdezése automatikusan és archiválása 14 napon túl is a Cashbook Asszisztens segítségével. Itt látsz számlanézetet is, nemcsak egy állományt kapsz. Ha a NAV rendszerei nem elérhetőek, Te akkor is zavartalanul dolgozhatsz, mert könyvelőprogramodban minden elérhető.

Hogyan működik a Cashbook OPG feldolgozási és archiválási szolgáltatása?

A Cashbook Asszisztens automatikusan letölti minden könyvelt vállalkozásod OPG adatait és archiválja is ezeket, így nem csak 14 napig, hanem azon túl is elérhetőek. Hogyan lehetséges ez? A Cashbook is ugyanazokat az adatokat éri el a NAV rendszerében, mint mindenki más. De ha egyszer elkezded használni, akkor minden éjjel nemcsak letölti, de el is tárolja az OPG adatokat, így onnantól kezdve azok rendelkezésedre állnak.

Ha ma beállítod, akkor az első szinkronizáláskor 14 nap adatát tölti le, ezután pedig mindig az előző napit. És amit egyszer letöltött, az akár évek múlva is elérhető a Cashbookban, illetve a könyvelőprogramodban.

Értesülj róla azonnal, ha a pénztárgép nem szolgáltat adatot!

Előfordult már, hogy a pénztárgép nem szolgáltatott adatot és senki nem tudott róla? Sokszor okozza a gép hibája vagy kapcsolati probléma, de van, hogy ügyfeled új pénztárgépet használ és erről nem tájékoztat.

A Cashbook azonnal jelzi, ha nem talál adatot az előző napra vonatkozóan, így kiderül, ha a pénztárgép meghibásodott vagy újra cserélték. Így elkerülhető az ebből adódó kellemetlenség vagy NAV büntetés.

Ismerd meg az OPG szolgáltatás működését!

A Cashbook pénztárgép napló feldolgozási és archiválási szolgáltatása két fontos ponton is megkönnyítik az OPG-vel kapcsolatos feladataidat: 

  1. letöltés automatikusan történik, minden éjjel. Nem kell sem a könyvelőnek, sem másnak elindítania, így nem történhet meg, hogy például kimarad egy nap. 
  2. Mivel minden nap archiválásra is kerülnek az adatok, így soha nem veszhet el semmi, tehát a NAV által meghatározott 14 napos időablak nem korlátozza a könyvelést, bármely napi adat bármikor elérhető a Cashbook archiválási szolgáltatás révén

MILYEN FELADATOKAT VÉGEZ EL HELYETTED A CASHBOOK ASSZISZTENS?

Hamarosan:

Hogyan kezdhetem el használni?

A regisztráció elindítható a könyvelőprogramodból, és pár percet vesz csak igénybe. A rendszert igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen. Ügyfeleidet pedig kétféleképpen tudod kezelni a rendszerben: meghívással, vagy az ő aktív közreműködése nélkül a vállalkozás felvitelével. Ha többet szeretnél tudni, kattints a gombra!

CASHBOOK ASSZISZTENS GYAKORLATI BEVEZETÉS

2 órás képzés, mely havonta akár több napot is felszabadít a munkádban

Ismerd meg a Cashbook Asszisztens többi funkcióját is!