KÜLDETÉSÜNK

Gördülékeny kapcsolat könyvelő és vállalkozás között.

Mi a Cashbooknál mindent azért teszünk, mert meggyőződésünk, hogy a könyvelő és a könyvelt vállalkozás közötti kommunikáció fejlesztésével mindkét fél olyan előnyökre tehet szert, amit önállóan egyik sem képes elérni.

Hiszünk abban, hogy a közös munka valójában egy edukációs folyamat, amelyben a könyvelők végre a szakmájuk szakértőivé válnak, a könyvelt vállalkozásoknak pedig végre naprakész adatok alapján hozhatnak pénzügyi döntéseket.

A Cashbookot úgy alkottuk meg, hogy a könyvelőknek a kedvenc könyvelőprogramjukban egy menüpontként legyen elérhető, ugyanolyan egyszerűen, mint a többi megszokott funkció, vállalkozásoknak pedig weben és mobilon, ahogyan azt a felgyorsult üzleti élet megköveteli.

0
regisztrált könyvelő
0
regisztrált vállalkozás
0
vevőszámla
0
vevő és szállító

Történetünk

A Cashbook elődjét kezdetben saját cégünk pénzügyi nyilvántartására fejlesztettük 2010-ben. Azt akartuk, hogy egy helyen legyen meg minden számla és bármikor láthassuk a kintlévőségeinket, kötelezettségeinket és az aktuális áfa egyenlegünket.

Ezt közel 4 évig így használtuk, mikor elterjedt az ügyfeleink körében, hogy van nekünk egy ilyen pénzügyi nyilvántartásunk és azt vettük észre, hogy egyre többen akarják. Később egyik ügyfelünktől érkezett a kérdés, hogy bele tudnánk-e tenni az Ő könyvelőjét a rendszerbe, aki onnan tudna könyvelni.

Ekkor újraírtuk a rendszert, hogy benne legyenek ezek a könyvelői funkciók, és elkezdtünk egyeztetni az RLB-vel, hogy hogyan tudnánk oda is átemelni az adatokat.

Az RLB-vel folytatott egyeztetések sok változást hoztak. Közel 3 éven keresztül dolgoztunk közösen azért, hogy a ma ismert Cashbook megszülessen. Új ruhát kapott, át lett keresztelve és legalább annyi könyvelői funkciót kapott, mint amennyi vállalkozóit beletettünk a megelőző 6 évben.

Az azóta eltelt időszakban bebizonyosodott, hogy a könyvelői munkában óriási szerepe lehet a digitalizációnak, ügyfeleink visszajelzései is alátámasztják, hogy amióta használják a Cashbookot, munkájukban újra előtérbe került a szakmai tudásuk és tanácsadói szerepük az addigi időrabló adminisztrációs feladatokkal szemben.

Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy az újabb és újabb funkciók mellett kiterjesszük azok körét, akik hozzáférnek a szolgáltatásainkhoz, tehát újabb könyvelőprogramokkal építjük ki az integrációt. 

Így vált partnerünkké 2021-ben a Relax, és hamarosan elkészül további három integrációnk: Novitax, Naturasoft, Netaccounting, így 2023 végére már öt könyvelőprogramban érhető el a Cashbook.

Csapatunk

Andrea

Könyvelés

Anita

Értékesítés, pénzügy

Anna

Backend & Frontend developer

Ági

Marketing

Márk

Frontend developer

Miklós

Fejlesztési vezető

Norbert

Backend & Frontend developer

Sándor

Vezérigazgató

Szilvia

Szakmai ügyfélszolgálat

Tamás

Stratégia, vállalatfejlesztés

Tivadar

Full stack developer

Viktor

Jogász, adatvédelmi szakértő

Zoltán

Product Owner

Szeretnél a csapatunk tagja lenni?

Jó hangulat, szakmai kihívások és fejlődési lehetőség vár, modern környezetben.
Nézd meg aktuális álláslehetőségeinket!

LEGFRISSEBB TARTALMAINK