KÜLDETÉSÜNK

Gördülékeny kapcsolat könyvelő és vállalkozás között.

Mi a Cashbooknál mindent azért teszünk, mert meggyőződésünk, hogy a könyvelő és a könyvelt vállalkozás közötti kommunikáció fejlesztésével mindkét fél olyan előnyökre tehet szert, amit önállóan egyik sem képes elérni.

Hiszünk abban, hogy a közös munka valójában egy edukációs folyamat, amelyben a könyvelők végre a szakmájuk szakértőivé válnak, a könyvelt vállalkozásoknak pedig végre naprakész adatok alapján hozhatnak pénzügyi döntéseket.

A Cashbookot úgy alkottuk meg, hogy a könyvelőknek a kedvenc könyvelőprogramjukban egy menüpontként legyen elérhető, ugyanolyan egyszerűen, mint a többi megszokott funkció, vállalkozásoknak pedig weben és mobilon, ahogyan azt a felgyorsult üzleti élet megköveteli.

0
regisztrált könyvelő
0
regisztrált vállalkozás
0
vevőszámla
0
vevő és szállító

Történetünk

A Cashbook elődjét kezdetben saját cégünk pénzügyi nyilvántartására fejlesztettük 2010-ben. Azt akartuk, hogy egy helyen legyen meg minden számla és bármikor láthassuk a kintlévőségeinket, kötelezettségeinket és az aktuális áfa egyenlegünket.

Ezt közel 4 évig így használtuk, mikor elterjedt az ügyfeleink körében, hogy van nekünk egy ilyen pénzügyi nyilvántartásunk és azt vettük észre, hogy egyre többen akarják. Később egyik ügyfelünktől érkezett a kérdés, hogy bele tudnánk-e tenni az Ő könyvelőjét a rendszerbe, aki onnan tudna könyvelni.

Ekkor újraírtuk a rendszert, hogy benne legyenek ezek a könyvelői funkciók, és elkezdtünk egyeztetni az RLB-vel, hogy hogyan tudnánk oda is átemelni az adatokat.

Az RLB-vel folytatott egyeztetések sok változást hoztak. Közel 3 éven keresztül dolgoztunk közösen azért, hogy a ma ismert Cashbook megszülessen. Új ruhát kapott, át lett keresztelve és legalább annyi könyvelői funkciót kapott, mint amennyi vállalkozóit beletettünk a megelőző 6 évben.

Az azóta eltelt időszakban bebizonyosodott, hogy a könyvelői munkában óriási szerepe lehet a digitalizációnak, ügyfeleink visszajelzései is alátámasztják, hogy amióta használják a Cashbookot, munkájukban újra előtérbe került a szakmai tudásuk és tanácsadói szerepük az addigi időrabló adminisztrációs feladatokkal szemben.

Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy az újabb és újabb funkciók mellett kiterjesszük azok körét, akik hozzáférnek a szolgáltatásainkhoz, tehát újabb könyvelőprogramokkal építjük ki az integrációt. 

Így vált partnerünkké 2021-ben a Relax, és hamarosan elkészül további három integrációnk: Novitax, Naturasoft, Netaccounting, így 2023 végére már öt könyvelőprogramban érhető el a Cashbook.

Csapatunk

Andrea

Könyvelés

Anita

Értékesítés, pénzügy

Anna

Backend & Frontend developer

Ági

Marketing

Dóri

Ügyfélszolgálat

Kriszti

Ügyfélszolgálat

Márk

Frontend developer

Miklós

Fejlesztési vezető

Norbert

Backend & Frontend developer

Robi

Full stack developer

Sándor

Vezérigazgató

Szilvia

Szakmai ügyfélszolgálat

Kelkó Tamás vállalkozásfejlesztő

Tamás

Stratégia, vállalatfejlesztés

Tivadar

Full stack developer

Viktor

Jogász, adatvédelmi szakértő

Zoli

Full stack developer

Zoltán

Product Owner

Szeretnél a csapatunk tagja lenni?

Jó hangulat, szakmai kihívások és fejlődési lehetőség vár, modern környezetben.
Nézd meg aktuális álláslehetőségeinket!

LEGFRISSEBB TARTALMAINK