Cashbook Blog

A Billingo és a Cashbook között villámgyors az integráció

A Billingo és a Cashbook között villámgyors az integráció

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós
1 éve

 Büszkék vagyunk rá, hogy a Cashbook integrációt ők is alapvető fontosságúnak érezték már a kezdetektől, így a két szoftver közti kapcsolat hamar kiépült. 

Ahogy a Billingo blogon is írták: Ütős mesterhármas együtt a Billingo, a Cashbook és az RLB 

 

A Billingóról 

A Billingo sikere a folyamatos fejlesztésekben, a piaci igények gyors felismerésében és a kiemelkedő kommunikációban rejlik. A rendszeren belül rendkívül gyors tempóban érkeznek az újdonságok és a pénzügyi szféra minden fontosabb szereplőjével kiépítették már az integrációkat. Így olyan komplex szolgáltatást tudnak nyújtani, mint csak nagyon kevesen. 

Termékeik között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ráadásul az aktuális piaci kérdésekre is mindig gyors válaszokat adnak, legyen az a banki összeköttetés igénye, a NAV digitális elvárásainak való megfelelés vagy éppen a KATA megszűnése utáni helyzet és az átalányadózó megoldások iránti hirtelen, hatalmas kereslet. 

 

Billingo-Cashbook kapcsolat 

A Billingo-Cashbook integrációnak köszönhetően a Billingóban kiállított számlák automatikusan bekerülnek a Cashbookba. Ennek köszönhetően a könyvelő számára azonnal hozzáférhetővé válik minden lényeges információ. 

A Billingo legújabb fejlesztésének, a biztonságos SSO (Single-Sign-On) webes bejelentkezési módszernek köszönhetően pedig még gyorsabban összeköthetőek a rendszerek.  

Ezzel a bejelentkezési lehetőséggel biztonságosan kiváltható az API kulcs másolása és beillesztése, ezáltal egyszerűbb és villámgyors az összekötési folyamat. 

A részleteket itt találod: https://cashbook.hu/cashbook-billingo-kapcsolat