Billingo és Cashbook: integráció egy kattintással

Büszkék vagyunk rá, hogy a Cashbook integrációt a Billingo vezetősége is alapvető fontosságúnak érezte már a kezdetektől, így a két szoftver közti kapcsolat hamar kiépült.

Ahogy a Billingo blogon is írták: Ütős mesterhármas együtt a Billingo, a Cashbook és az RLB

A Billingóról

A Billingo sikere a folyamatos fejlesztésekben, a piaci igények gyors felismerésében és a kiemelkedő kommunikációban rejlik. A rendszeren belül rendkívül gyors tempóban érkeznek az újdonságok és a pénzügyi szféra minden fontosabb szereplőjével kiépítették már az integrációkat. Így olyan komplex szolgáltatást tudnak nyújtani, mint csak nagyon kevesen.

Termékeik között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ráadásul az aktuális piaci kérdésekre is mindig gyors válaszokat adnak, legyen az a banki összeköttetés igénye, a NAV digitális elvárásainak való megfelelés vagy éppen a KATA megszűnése utáni helyzet és az átalányadózó megoldások iránti hirtelen, hatalmas kereslet.

Billingo-Cashbook kapcsolat

A Billingo-Cashbook integrációnak köszönhetően a Billingóban kiállított számlák automatikusan bekerülnek a Cashbookba. Ennek köszönhetően a könyvelő számára azonnal hozzáférhetővé válik minden lényeges információ.

A Billingo legújabb fejlesztésének, a biztonságos SSO (Single-Sign-On) webes bejelentkezési módszernek köszönhetően pedig még gyorsabban összeköthetőek a rendszerek.

Ezzel a bejelentkezési lehetőséggel biztonságosan kiváltható az API kulcs másolása és beillesztése, ezáltal egyszerűbb és villámgyors az összekötési folyamat.

A részleteket itt találod: Cashbook-Billingo kapcsolat

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)