Cashbook már a Relax könyvelőprogramban is

A Relax könyvelőprogram mögött több mint 15 évnyi fejlesztés van. Azóta szolgálja ki ügyfeleit és teszi kényelmesebbé, gyorsabbá a könyvelők munkáját automatizált megoldásaival.

Cashbook integrációja révén a könyvelők ügyfeleikkel történő kapcsolattartását is gördülékenyebbé, gyorsabbá és precízebbé tudja tenni, valamint a könyvelési feladatokban is tovább növeli a hatékonyságot.

A Relax könyvelőprogramról

A szoftver egyik nagy erőssége a közvetlen felhasználói tapasztalatszerzés, hiszen a fejlesztők saját 800 ügyfeles könyvelőirodájuk igényeihez igazodva alakították ki a rendszert, közvetlenül végignézték egy könyvelőiroda működése során felmerült feladatokat és erre készítettek teljeskörű megoldást.

A fejlesztők számára fontos az automatizálás, mellyel gyorsabbá és egyszerűbbé szeretnék tenni a munkát. A Relax egyben bérszámfejtő program is, mellette pedig számos könyvelést támogató szoftver integrációja választható, melyek igény szerint egészítik ki az alap program funkcióit.

Az árakat is úgy alakították ki, hogy rugalmasan lehessen válogatni a csomagok között és mindenki megtalálja azt a megoldást, amelyre szüksége van.

A Relax különlegessége, hogy felhő alapon működik, egyszerre egyidejűleg több lokációból több felhasználó is használhatja, ezáltal ideális home office könyvelőprogram. Használatához nincs szükség sem távoli asztalra sem lokáslis szerverre, sem VPN hálózatra.

A fejlesztők és felhasználók intenzíven kommunikálnak a közösségi médiában, a Relax Könyvelőprogram Facebook csoportjában pörögnek a szakmai témák.

A Relax könyvelőprogram ügyfelei közül sokan használták már a Cashbook-ot, és sokan jelezték, hogy nagyon szeretnék használni a Relax könyvelőprogrammal. Az integráció gyorsan elkészült, így a Relax a könyvelőprogramok közül másodikként csatlakozott a Cashbook partnerek közé.

A két felhő alapú megoldás együttműködése kézzelfogható könnyebbséget eredményezett a könyvelők és az ő könyvelt ügyfeleik számára.

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)