Innvoice ügyviteli szoftver a Cashbook integrációk között 

A Cashbook legújabb integrált partnere az InnVoice ügyviteli szoftver, melynek alapcsomagja elsősorban a számlázásra fókuszál, megoldásai között azonban szolgáltatások széles skálája érhető el, úgy mint: alap, haladó és profi számlázás automatizmusokkal, kiskereskedelmi – bolti megoldás készletkezeléssel, webshop számlázás UNAS, Shoprenter és Shopify áruházaknak, illetve a webshop számla csomagok készletkezeléssel és bolti kapcsolattal kombinált automatizált ügyviteli rendszere.  

 A Cashbookba immár automatikusan átkerül minden számla, bizonylat és egyéb dokumentum, mely az Innvoice-ban elkészül. Mivel a haladó és profi csomagokban már többféle dokumentum is kezelhető, ezek is egyenes úton az egységes nyilvántartásba és a könyvelési anyagba kerülnek, anélkül, hogy dolgozni kelljen velük.    

Az Innvoice-ról 

Az InnVoice Ügyviteli Szoftver Kft. 2003-ban alakult szombathelyi székhelyű szoftvercég. Az első 10-12 üzleti évben még desktop ügyviteli szoftvereket is fejlesztett, majd az üzleti áttörést a 2018-as NAV Online Számla korszak hozta el, illetve a desktop ügyviteli szoftver piac üzleti pozíció feladása. Az innVoice immáron csak felhős alapú szolgáltatásokat kínál havi és éves előfizetési konstrukciókban, ennek köszönhetően az éves árbevétel 50-60 millió forintra növekedett, amivel jelenleg a kisebb méretű szoftvercégek közé sorolható.  

Az InnVoice felhő alapú, böngészőben futtatható ügyviteli program. Bárhonnan elérhető, mobil applikációjával pedig telefonról is egyszerűen használható. Profi számlázó megoldásával a számlázás széleskörűen megvalósítható teljes költségnyilvántartással együtt, és a kapcsolható automatikus folyamatok banki szinkron, utalásfigyelő, fizetési emlékeztetők támogatják, hogy minél több idő szabadulhasson fel a számlázás területén is. Ügyfélszolgálatuk visszahívás garanciával dolgozik. Ha kérdésetek lenne, keressétek őket bizalommal! 

Innvoice-Cashbook kapcsolat 

A számlák adatai, számlaképek és egyéb dokumentumok az integráció révén automatikusan kerülnek át a Cashbook rendszerébe, ezáltal az integrált könyvelőprogramokba is, és máris feldolgozhatóak.  

Mindössze néhány kattintás, és már el is indítható az összeköttetés a két rendszer között. Technikai segítséget ezzel kapcsolatban itt találhatsz: Cashbook-Innvoice kapcsolat 

Picture of Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)