Native számlázó – Cashbook csatlakozás

A Native Számlázó és Cashbook csatlakozás az alábbi eszközökön és platformokon érhető el:
  • PC – Windows
  • Mac – macOS
  • iPhone – iOS
  • iPad – iPadOS

A Cashbook és a Native Számlázó program összekapcsolásához először jelentkezzen be Cashbook fiókjába. A Beállítások menüpontban másolja ki a titkos hitelesítő kulcs mező tartalmát a Native Számlázó program részére. A Native Számlázó programba belépve másolja át ezt a kulcsot az alábbiak szerint:

PC – Windows

Bal oldalon alul válassza ki a Beállítások menüpontot, görgessen az oldal aljára és nyomja meg a Könyvelési feladás sorban a „Csatlakozás” gombot.

A felbukkanó ablakba másolja be a titkos hitelesítő kulcsot. Javasoljuk a Ctrl+V billentyűkombináció használatát a beillesztéshez. A Mentés gomb megnyomásával létrejön a kapcsolat és ettől kezdve a számlák a sikeres NAV online adatszolgáltatás után automatikusan felküldésre kerülnek.

Mac – macOS

Bal oldalon az oldalsávban alul válassza ki a Beállítások menüpontot, majd válassza a Könyvelési feladás menüpontot. Másolja be a titkos hitelesítő kulcsot, javasoljuk a Cmd+V billentyűkombináció használatát a beillesztéshez. A Mentés és szinkronizálás gomb megnyomásával létrejön a kapcsolat és ettől kezdve a számlák a sikeres NAV online adatszolgáltatás után automatikusan felküldésre kerülnek.

iPhone – iOS

A főoldalon válassza ki a Beállítások lehetőséget. Ezután válassza a Könyvelési feladás menüpontot. Másolja be a titkos hitelesítő kulcsot, javasoljuk, hogy tartsa nyomva ujját a beviteli mezőn majd válassza ki a Másolás lehetőséget. A Mentés és szinkronizálás gomb megnyomásával létrejön a kapcsolat és ettől kezdve a számlák a sikeres NAV online adatszolgáltatás után automatikusan felküldésre kerülnek.

iPad – iPadOS

A főoldalon válassza ki a Beállítások lehetőséget. Ezután válassza a Könyvelési feladás Másolja be a titkos hitelesítő kulcsot, javasoljuk, hogy tartsa nyomva ujját a beviteli mezőn majd válassza ki a Másolás lehetőséget. A Mentés és szinkronizálás gomb megnyomásával létrejön a kapcsolat és ettől kezdve a számlák a sikeres NAV online adatszolgáltatás után automatikusan felküldésre kerülnek.

Amennyiben kérdése lenne keressen minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön a https://nativeszamlazo.hu weboldalon.

Találatok ( db)