Stresszmentes hétköznapok a Cashbook hasznos funkcióival

A programot és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítse a könyvelők munkáját és magas színvonalú szakmai tevékenységet tegyen lehetővé, felesleges adatrögzítési feladatok helyett.

Bizonylatok és dokumentumok érkezése azonnal, folyamatosan, automatikusan

A Cashbook használatával az integrált programokkal kibocsátott számlák azonnal rendelkezésre állnak, a papír alapú írt számlák pedig több úton is feltölthetőek, így nem kell az ügyféllel való személyes találkozásra várni. A könyvelés folyamatos, eltűnik az Áfa-bevallás előtti stresszhelyzet.

Papírmentes könyvelőiroda

Minden dokumentum a Cashbookon keresztül, elektronikus úton jut el a könyvelőprogramba, nincs szükség nyomtatásra, tárolásra, megszűnnek a papírhegyek és az irattartó-rengeteg.

Csoportos könyvelés-előkészítés

A Cashbook segít a könyvelés előkészítésében, hogy Neked már csak a tényleges szakmai munkával kelljen foglalkoznod. Az extra kényelmi szolgáltatások, mint a banki összepontozás vagy az xml társító biztosítja, hogy az adminisztrációval töltött idő minimálisra csökkenjen.

Próbáld ki egy hónapig ingyen!

OPG napló feldolgozás és archiválás

A Cashbook minden éjjel automatikusan letölti és archiválja a pénztárgép adatokat, így bármely napi adat bármikor elérhető. Az integrálódott könyvelőprogramok számára könyvelésre előkészítve továbbítjuk az adatokat.

Naprakész pénzügyi információk a könyvelt vállalkozások számára

Ügyfeleid nem fognak rendszeresen érdeklődni pénzügyi adataikkal kapcsolatban, hiszen minden információ rendelkezésükre áll a Cashbookban.

Kimutatások

Könyvelőirodai feladatok segítése

Próbáld ki egy hónapig ingyen!

Partnerkövető és Partnerfigyelő szolgáltatás

Bármikor ellenőrizhetőek a vállalkozások és az adataik változásai, így mindig tudod, mire számíthatsz partnereidnél.

Árak és csomagok

Ingyenes csomag

Próbáld ki a Cashbookot és korlátlan ideig élvezheted a vevő számlák automatikus kezelését, a számlaképek elérését, bárhol, bármikor. 

S-M-L könyvelői csomagok

A Cashbook teljes könyvelői funkcionalitása elérhető ezekkel a csomagokkal. Ára a könyvelt vállalkozások számától függően változik.

Korlátlan könyvelői csomag

Ezzel a csomaggal tetszőleges számú vállalkozásra korlátlanul használhatod a Cashbook által nyújtott funkciókat és szolgáltatásokat.

Képzések és konzultációk

Ha további információra van szükséged, igénybe veheted online és személyes konzultációinkat vagy nézz körül képzéseink között!

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk minden kérdésedre!

Legfrissebb cikkek

Playlist

3 Videos