Gyors regisztráció, egyszerű használat

Egy menüpont a kedvenc könyvelőprogramodban, hogy kényelmesen, minimális adminisztrációval tudj dolgozni

Hogyan tudsz regisztrálni a Cashbook rendszerébe?

Mindössze egy űrlap kitöltésével regisztrálhatsz a Cashbookba, majd egy emailen kapott titkos kulcs segítségével össze tudod kötni a könyvelőprogramoddal és már készen is vagy. További részleteket itt találsz:

Hogyan tudod kezelni könyvelt vállalkozásaidat a rendszerben?

Meghívás

A rendszerből néhány kattintással küldhetsz könyvelt vállalkozásaid részére meghívót, melyek elfogadásával közösen tudjátok használni a rendszert, illetve a választott előfizetési csomag minden funkcióját.​

Vállalkozás rögzítése

Bármely ügyfeledet rögzítheted a rendszerben, a vállalkozás aktív közreműködése nélkül is, ez esetben azonban nekik nem lesz bejelentkezési lehetőségük, csak Te éred el a fiókot és a választott előfizetési csomag minden funkcióját.

Hogyan tudod ingyenesen kipróbálni?

Ha szeretnéd ingyenesen kipróbálni a rendszert, kattints ide! Az első hónapban díjmentesen használhatod korlátlan számú könyvelt vállalkozással.

Hogyan tudod összekötni a számlázóprogramodat a Cashbookkal?

A modern, haladó gondolkodású számlázóprogramokkal kiépített integrációja van a Cashbooknak, így néhány kattintással beállíthatod, hogy minden számlát automatikusan átadjon a számlázó a Cashbook részére. Az Integrációk oldalon keresd meg a számlázód logóját és rákattintva találsz segítséget az összekötéshez.

A rendszer alapjainak megismerése

Regisztráció után a Cashbook rendszerébe belépve a jobb felső részen vagy a súgó menüpontban megtalálod oktatóanyagainkat. Több korábbi szoftverbemutatónkat is megtekintheted, melyek lépésről lépésre bemutatják az egyes funkciókat, menüpontokat és a rendszer használatát.

Új regisztrálóink számára pedig egy 30 perces telefonos vagy online konzultációt is biztosítunk, melynek során személyre szabottan segítünk mindent beállítani.

Képzések és események

Rendszeres szoftverbemutatók, stúdióbeszélgetések meghívott szakértőkkel, előadások aktuális témákban, új fejlesztések részletes bemutatása, e-learning képzés és megjelenés szakmai konferenciákon

Maradtak még kérdéseid?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenre válaszolunk!

Árak és csomagok

Ingyenes csomag

Próbáld ki a Cashbookot és korlátlan ideig élvezheted a vevő számlák automatikus kezelését, a számlaképek elérését, bárhol, bármikor. 

S-M-L könyvelői csomagok

A Cashbook teljes könyvelői funkcionalitása elérhető ezekkel a csomagokkal. Ára a könyvelt vállalkozások számától függően változik.

Korlátlan könyvelői csomag

Ezzel a csomaggal tetszőleges számú vállalkozásra korlátlanul használhatod a Cashbook által nyújtott funkciókat és szolgáltatásokat.