Könyvelőként túl drága az időd adatrögzítésre!

A Cashbook segít megspórolni a munkaidőd akár 40-50%-át*

* több mint 2.000 ügyfelünk visszajelzése alapján

Ügyfeleink visszajelzései alapján ma a könyvelőirodák legnagyobb problémája a munkaerőhiány (és az ebből adódó túlterheltség), vagyis a könyvelő vállalkozásod sikere ma már nem azon múlik, hogy milyen ügyes vagy az ügyfélszerzésben, hanem hogy milyen ügyes vagy a munkaerő toborzásban!

Ehhez szerencsére nem kell fejvadásszá válnod, mert van egy könnyebb út, ez pedig a Cashbook segítségével a manuális adatrögzítés minimalizálása!

Nem kell könyvelő programot váltanod

Most biztosan arra gondolsz, hogy köszi, de nem akarok könyvelő programot váltani. Jó hírünk van: ha RLBt vagy Relaxot használsz (de már a Novitax és a Naturasoft is csőben van), akkor ki sem kell mozdulnod a jól megszokott, számítógépedre telepített könyvelő programodból! Elég, ha pár mozdulattal összekötöd az RLBdet vagy Relaxodat a Cashbookkal és adatrögzítésre azonnal a következő lehetőségeid lesznek:

"Mi 48 ügyféllel használjuk, gyakorlatilag a kezdetektől fogva a Cashbook-ot. Ma már nélkülözhetetlenné vált a munkánkhoz, szinte megfelezi a szükséges időt. Nincsenek késve kapott vagy elmaradt számlák, hónap közben is tudunk a rögzítésekkel haladni, megszűnt a hónap elejére jellemző nagy leterheltség. Ügyfeleink is hozzászoktak, sokan innen keresik vissza a számlákat, illetve ellenőrzik a kifizetéseket. Nagy szükség volt egy ilyen programra."

"MINDIG ÍGY SZOKTUK CSINÁLNI!" Ugye Te is hallottad már ezt a mondatot, én úgy gondolom ez egy vállalkozásnak a legdrágább négy szava… Pedig csak annyit kellene tenned, hogy nyitott vagy az új dolgokra és elfogadod, hogy minden, az oktatás, az egészségügy és természetesen a könyvelés is az online világ felé halad, mert gyorsabb, mert pontosabb, mert hatékonyabb és mert ha alkalmazod több időd marad a családodra, a hobbidra és a következő álmod megvalósítására.
Három hónappal ezelőtt ott álltam, hogy van 1 napom 300 vevő számlát, 800 banki tételt, 5 ÁFA bevallást tökéletesen hibátlanul leadni, az idegállapotomat most nem részletezem…. És mi lett a megoldás? 1 db laptoppal és a CASHBOOK-al megoldottam és a mai napig megoldok mindent, ami korábban komoly könyvelési kihívásokat jelentett. Ez ma a leghatékonyabb kapcsolat könyvelő és vállalkozó között. Én azon fogok dolgozni, hogy Minden könyvelőnek legyen egy ilyen kiépített rendszere."

Könyvelő ügyfeleink élete a következőképpen változott meg a Cashbook használatát követően (a beszámolóik alapján)

40-50%-al kevesebb lett a munkaidő, mert minimálisra csökkent az adatrögzítés

 1. Egyenletes a Cashbookot használó könyvelő terheltsége, mert az integrációk révén naponta jönnek a számla és banki adatok, így rögtön látod, ha pl. nem jó a befogadott számlán az adószám.
 2. Ennek köszönhetően megszűnik az „Áfa bevallással járó őrület”, ezért tervezhetővé válik a munka. A Cashbookot használó könyvelők már tárgyhó 30-án 99%-os Áfát tudnak mondani az ügyfélnek, és jellemzően már 10-15-én túl is vannak az Áfa bevallásokon. Izsák Péter ügyfelünk elmondása szerint 15-én délután már pecázni szokott.
 3. Az év végi bevallási „őrület” is sokkal “fékezettebb habzású” lesz, mivel nem április-májusban kell leegyeztetned pl. előző év márciusi bankot, mert minden folyamatosan naprakész.

Az előzőekben felsoroltak miatt kevesebb a vita, konfliktus az ügyfelekkel:

 1. Az ügyfelek már elsején látják az Áfát.
 2. Minden számla, banki tétel korlátlanul visszakereshető, mind a könyvelő, mind az ügyfél számára, mert ugyanazt a rendszert nézik, ezért ugyanazt is látják!
 3. A Cashbookban együtt van minden: a számla, a szerződés, a garancia, és a bank.
 4. Van visszajelzés, hogy mi nem került feltöltésre a NAVnál és mit nem küldött el az ügyfél!
 5. Nincs több vita, hogy az ügyfél elhozta-e a számlát vagy sem!
 6. Nincs több vita, hogy mi van kifizetve és mi nem, mert a könyvelő és a vállalkozó ugyanazt a rendszer nézik, ezért ugyanazt is látják!

Teljesen papírmentes az iroda és a könyvelő asztala, annak köszönhetően, hogy minden adat számítógépen és online van:

 1. A könyvelőirodád munkatársai bárhol lehetnek az országban, vagy akár a világban! Ez jelentősen megkönnyíti az új munkatársak toborzását. (van olyan szekszárdi ügyfelünk, akinek Békéscsabán is vannak munkatársai)
 2. A könyvelőirodád ügyfelei bárhol lehetnek az országban, vagy akár a világban! Innentől kezdve egy vidéki könyvelő iroda is fel tudja venni a versenyt egy budapestivel. (van már ilyen nyírségi ügyfelünk, aki komoly budapesti ügyfélkörrel rendelkezik)
 3. Mindehhez ki sem kell lépned a jól megszokott RLBdből, Relaxodból (Novitax, Naturasoft hamarosan)

Hogyan tudod te is ingyenesen kipróbálni?

 1. Regisztrálj be a Cashbookba ingyenesen itt!
 2. Ezután kapni fogsz egy emailt a postafiókodba, amelyben benne lesz a könyvelő programban használandó titkos kulcs.
 3. Másold ki a kulcsot, majd a könyvelő programodban nyisd meg a Cashbook menüpontot, és ott illeszd be a “Biztonsági kulcs” mezőbe!
 4. Ezzel kész is a regisztráció, és a könyvelő programod össze van kötve a Cashbookkal.