Ne veszítsd el az online elérhető OPG adatokat 14 nap után

A Cashbook automatikusan letölti minden könyvelt vállalkozásod OPG adatait és archiválja is ezeket, így nem csak 14 napig, hanem azon túl is elérhetőek.

Ráadásul azonnal láthatod őket a könyvelőprogramodban is.

ÚJ! Mostantól az OSA és OPG adatok letöltése elérhető a Cashbook Asszisztens szolgáltatásai között is. Így még több időt spórolhatsz!

Hogyan lehet a Cashbooknak 14 napnál korábbi adata?

A Cashbook is ugyanazokat az adatokat éri el a NAV rendszerében, mint mindenki más. De ha egyszer elkezded használni, akkor minden éjjel nemcsak letölti, de el is tárolja az OPG adatokat, így onnantól kezdve azok rendelkezésedre állnak.

Ha ma beállítod, akkor az első szinkronizáláskor 14 nap adatát tölti le, ezután pedig mindig az előző napit. És amit egyszer letöltött, az akár évek múlva is elérhető a Cashbookban, illetve a könyvelőprogramodban.

A Cashbook pénztárgép napló feldolgozási és archiválási szolgáltatása két fontos ponton is megkönnyítik az OPG-vel kapcsolatos feladataidat: 

  1. letöltés automatikusan történik, minden éjjel. Nem kell sem a könyvelőnek, sem másnak elindítania, így nem történhet meg, hogy például kimarad egy nap. 
  2. Mivel minden nap archiválásra is kerülnek az adatok, így soha nem veszhet el semmi, tehát a NAV által meghatározott 14 napos időablak nem korlátozza a könyvelést, bármely napi adat bármikor elérhető a Cashbook archiválási szolgáltatás révén

Hogyan kezdhetem el használni?

A regisztráció elindítható a könyvelőprogramodból, és pár percet vesz csak igénybe. A rendszert igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen. Ügyfeleidet pedig kétféleképpen tudod kezelni a rendszerben: meghívással, vagy az ő aktív közreműködése nélkül a vállalkozás felvitelével. Ha többet szeretnél tudni, kattints a gombra!

És az alábbi helyzetek ismerősek?

A Cashbook ezeket a helyzeteket is megoldja helyetted! A legjobb pedig, hogy minden adatot közvetlenül a könyvelőprogramban látsz és azonnal használhatod is a könyveléshez.