Tapasztalt mobil fejlesztő

Natív mobilalkalmazás fejlesztőt keresünk (Object-C, Swift, Java), aki Google Play-ben és Appstore-ban letölthető alkalmazást képes fejleszteni.

Nálunk fejlesztőnek lenni nem olyan, mint másutt, mert nagyon fontos a rendszer szemlélet. A feladatok többsége ugyanis nem csak egy technológiát érint, ezért át kell tudni látni, hogy ezek hogyan fognak hatékonyan együttműködni. Meg kell látni azokat az eseteket, amikor az egy technológiát használó funkciók, részegységek hatékonyabbak lennének, ha nem egy, vagy nem azt a technológiát használnánk.

Mi az infrastrukturális eszközöket a problémákhoz választjuk és nem akarunk egy csavarhúzóval meg egy kalapáccsal megjavítani minden hibát, ezért a Cashbook infrastruktúra egy technológiai kánaán.

Feladatok

 • Fejlesztések közös definiálása és priorizálása
 • Új mobilalkalmazás és funkciók fejlesztése
 • Kiadások kezelése
 • Ügyfélszolgálatra beérkező visszajelzések alapján debug és hibajavítás
 • Monitorozás (Sentry, CloudWatch)

Követelmények

 • Mobil app fejlesztési tapasztalat iOS-re Swift és/vagy Object-C használatával, android-ra C++ és/vagy Java használatával
 • React Native, Bitrise, REST ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt magas szintű szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú (startup, nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

 • Versenyképes munkabér
 • Innovatív, stabil cég, tőkeerős háttér
 • Rugalmas munkakörülmények (heti 2 nap home office)
 • Családias, emberközpontú munkakörnyezet
 • Szakmailag magas szintű és önálló munka, folyamatos fejlődés lehetősége
 • Munkaeszköz kiválasztásának lehetősége

A jelentkezés módja:

Pályázatodat (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) kérjük, az info@cashbook.hu címre küldd, a tárgy mezőben feltüntetve: „Fullstack fejlesztő”.

A motivációs levelet az email szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

 1. Miért szeretnél váltani?
 2. Milyen szakmai eredményeidre vagy a legbüszkébb?
 3. Szakmailag miben vagy a legerősebb?
 4. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon náluk tervezz?

További információk a szoftverről:

A Cashbook első verzióját több, mint 10 éve készítettük még magunknak, az első fizetős ügyfelek pedig 3 éve érkeztek, a fejlődés azóta töretlen. A Cashbook egy olyan startup, amely jelentősen megkönnyíti a könyvelő és az ügyfele (a vállalkozó) közötti kapcsolattartást. Segítségével a vállalkozó egy helyen tárolhatja a számláit, ügyviteli dokumentumait, amelyekhez a könyvelője is hozzáférhet, és könyvelőprogramjával gyorsan és egyszerűen le is könyvelhet, ezáltal a vállalkozó a könyvelőprogramból kapott adatok alapján biztosabban hozhat meg napi pénzügyi döntéseket.

Piackutatásunk alapján azonban azt az ellentmondást állapítottuk meg, hogy hiába zajlik digitalizációs forradalom (FinTech) a vállalkozói ügyvitel területén, hiába haladna a vállalkozások jelentős többsége a korral és használna felhőalapú rendszereket az ügyviteli feladatainak ellátására, ha a könyvelők jelentős többsége még ragaszkodik a saját gépre telepíthető könyvelőprogramjához. Ezt hivatott feloldani a Cashbook, ami gyakorlatilag a vállalkozó által használt olyan felhő alapú ügyviteli platform, ami folyamatos kapcsolatot tud teremteni könyvelőjével a könyvelő- és számlázóprogramon keresztül.

A vállalkozó által bekerült számlákat, bizonylatokat a könyvelőprogramon keresztül a könyvelő azonnal elérheti, automatikusan lekönyvelheti, aminek során a vállalkozó által kitöltetlen adatok is szinkronizálódnak a könyveléssel. A sokféle integrációnak (számlázó szoftverek, NAV, bankok, futárcégek, bankkártya elfogadó rendszerek, stb.) köszönhetően a könyvelő idejének 50%-a felszabadulhat, a vállalkozó pedig naprakész információkat kap pl. Áfa-ról, kifizetetlen számláiról.

A Cashbookkal egy teljesen új vállalkozói/könyvelői pénzügyi kultúrát szeretnénk megalapozni, ezért rendkívül fontos küldetésünknek érezzük képezni a vállalkozót, hogy jobban értse a tevékenysége könyvelési vetületét és képezni a könyvelőt, hogy jobban értse a vállalkozó döntéseit, életszerűbben lássa a gazdasági eseményeket, ne csak számvitelileg.

Találatok ( db)