Szakmai ügyfélszolgálatos munkatárs

Új kollégánk elsődleges feladata ügyfeleink által a Cashbook használata során felmerült problémák megoldása, kérdéseik megválaszolása telefonon, emailben, FB csoportban és kommentekben. Ez szakmailag egy univerzális munkakör, mert az ügyfelek könyvelők, és a kérdéseik megválaszolásához szükséges a könyvelői végzettség (és/vagy) gyakorlat, a számviteli- és adótörvények naprakész ismerete (a folyamatos továbbképzést cégünk biztosítja), de segítséget kell tudni nyújtani a számítógép-használatból adódó technikai problémák megoldásához is.

A célunk az, hogy a szakma legjobb ügyfélszolgálatát biztosítsuk ügyfeleink számára, személyes, emberi hozzáállással segítsük őket, elszakadva a rideg, hivatalos, személytelen nagyvállalati ügyintézéstől.

Feladatok:

 • Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, kérdéseik megválaszolása emailen, telefonon, Facebookon
 • Szakmai FB csoportunk folyamatos figyelemmel kísérése, moderálása
 • Fejlődési lehetőségek, gyenge pontok megtalálása, javaslatok, megoldások kidolgozása a kiszolgálás javítása érdekében


Elvárások:
Az ideális jelölt mind számviteli és/vagy bérszámfejtői, mind ügyfélszolgálati tapasztalattal is rendelkezik, “vérbeli ügyfélszolgálati szakemberként” nem ijed meg semmilyen szakmai kihívástól.

 • Könyvelési és/vagy bérszámfejtési tapasztalat fontosabb, mint a végzettség (+ informatikai előnyt jelent)
 • 5 év szakmai gyakorlat, adótörvények naprakész ismerete
 • Államigazgatási szervek programjainak (ÁNYK, Ügyfélkapu, stb.) felhasználói szintű ismerete
 • Irodai programok (World, Excel, PowerPoint) készségszintű ismerete
 • Bármilyen könyvelő program és adatbáziskezelő ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt nemzetközi szintű szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe viszont hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú cégkultúrát, rugalmas munkakörülményeket ajánlunk.

 • Versenyképes munkabér
 • Innovatív, stabil cég, tőkeerős háttér
 • Rugalmas munkakörülmények
 • Családias, emberközpontú munkakörnyezet
 • Szakmailag magas szintű és önálló munka, folyamatos fejlődés lehetősége

A jelentkezés módja:

Pályázatodat (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) kérjük, az info@cashbook.hu címre küldd, a tárgy mezőben feltüntetve: „Szakmai ügyfélszolgálatos munkatárs”.

A motivációs levelet az email szöveges részébe írd bele (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

 • Miért szeretnél váltani?
 • Mi az erősséged az ügyfélszolgálaton belül?
 • Mekkora szakmai tapasztalatod van könyvelés/bérszámfejtés területén?
 • Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon náluk tervezz?

További információk a vállalatról:

A Cashbook első verzióját több, mint 10 éve készítettük még magunknak, az első fizetős ügyfelek pedig 3 éve érkeztek, a fejlődés azóta töretlen. A Cashbook egy olyan startup, amely jelentősen megkönnyíti a könyvelő és az ügyfele (a vállalkozó) közötti kapcsolattartást. Segítségével a vállalkozó egy helyen tárolhatja a számláit, ügyviteli dokumentumait, amelyekhez a könyvelője is hozzáférhet, és könyvelőprogramjával gyorsan és egyszerűen le is könyvelhet, ezáltal a vállalkozó a könyvelőprogramból kapott adatok alapján biztosabban hozhat meg napi pénzügyi döntéseket.

Piackutatásunk alapján azonban azt az ellentmondást állapítottuk meg, hogy hiába zajlik digitalizációs forradalom (FinTech) a vállalkozói ügyvitel területén, hiába haladna a vállalkozások jelentős többsége a korral és használna felhőalapú rendszereket az ügyviteli feladatainak ellátására, ha a könyvelők jelentős többsége még ragaszkodik a saját gépre telepíthető könyvelőprogramjához. Ezt hivatott feloldani a Cashbook, ami gyakorlatilag a vállalkozó által használt olyan felhő alapú ügyviteli platform, ami folyamatos kapcsolatot tud teremteni könyvelőjével a könyvelő- és számlázóprogramon keresztül.

A vállalkozó által bekerült számlákat, bizonylatokat a könyvelőprogramon keresztül a könyvelő azonnal elérheti, automatikusan lekönyvelheti, aminek során a vállalkozó által kitöltetlen adatok is szinkronizálódnak a könyveléssel. A sokféle integrációnak (számlázó szoftverek, NAV, bankok, futárcégek, bankkártya elfogadó rendszerek, stb.) köszönhetően a könyvelő idejének 50%-a felszabadulhat, a vállalkozó pedig naprakész információkat kap pl. Áfa-ról, kifizetetlen számláiról.

A Cashbookkal egy teljesen új vállalkozói/könyvelői pénzügyi kultúrát szeretnénk megalapozni, ezért rendkívül fontos küldetésünknek érezzük képezni a vállalkozót, hogy jobban értse a tevékenysége könyvelési vetületét és képezni a könyvelőt, hogy jobban értse a vállalkozó döntéseit, életszerűbben lássa a gazdasági eseményeket, ne csak számvitelileg.

Találatok ( db)