Hogyan működik?

Vállalkozóként akkor tudod a legtöbbet kihozni a Cashbookból, ha könyvelőddel együttműködve használod a rendszert. Éppen ezért, regisztrálni is az ő segítségével tudsz.

Már van könyvelőd?

Érdeklődj könyvelődnél, hogy van-e már Cashbook fiókja. Ha nincs, néhány perc alatt tud ingyenesen regisztrálni. Könyvelőd egy kattintással meg tud hívni a rendszerbe, és innentől közösen kezelhetitek vállalkozásod pénzügyeit.

Könyvelőt keresel?

Ha éppen nincs könyvelőd, vagy váltani szeretnél, használd térképes könyvelőkeresőnket és találd meg a számodra legmegfelelőbb partnert! A Cashbook könyvelők digitális megoldásokkal, automatizált rendszerekkel teszik gördülékennyé a kapcsolattartást.

Mit látsz a rendszerben?

Mindig friss és bárhol elérhető adatok

Minden adat a könyvelőd által hitelesítve, naprakész információkkal. Gyorsan átlátható összesítések és grafikonok, valamint részletes listák és kimutatások segítik pénzügyeid kezelését.

Bármikor elérhető Áfa egyenleg

Bevételek és kiadások részletes szűrési lehetőségekkel és mindig aktuális Áfa egyenleggel

Mobilalkalmazással még gyorsabb

A Cashbook app segít, hogy bármikor kényelmesen eljuttathasd a számláidat könyvelőd számára.
Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően hamarosan új vállalkozói funkciók is elérhetővé válnak az applikációban.  

Töltsd le a Google Play vagy az App Store áruházból:

Árak és csomagok

Ingyenes csomag

Kiállított számláidat automatikusan átemeli és feldolgozza a rendszer, így könnyen nyomon követheted kintlévőségeidet és bármikor elérheted a számlaképeket és adatokat.


0 Ft korlátlan ideig

Vállalkozói csomag

A teljes funkcionalitással egy komplex pénzügyi nyilvántartásod lehet, tartozásaidat és kintlévőségeidet, cashflow helyzetedet mindig naprakészen látod és további automatizált megoldások segítik a mindennapi adminisztrációdat.

6 600 Ft + Áfa / hó

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk minden kérdésedre!