Cashbook-RLB integráció

Az RLB Magyarország egyik legismertebb könyvelőprogramja, mely közel 30 éve töretlen népszerűségnek örvend a szakemberek között.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Cashbookot kiemelt partnerként már indulásakor integrálta az RLB a programjaiba, és a piacon egyedülálló módon megvalósította azt, hogy önálló menüpontként jelenik meg a könyvelőprogramban, így azon belül használható teljes funkcionalitása. A könyvelők számára nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell két külön rendszerben dolgozniuk, hanem egy programon belül látható minden adat.

Az RLB-60 története

A vállalat 24 éve foglalkozik mikro- és kisvállalkozások igényeit kielégítő ügyviteli szoftverek készítésével, forgalmazásával. Céljuk olyan, kedvező ár-érték arányú programok készítése, melyekkel a kisvállalkozásokkal kapcsolatos ügyviteli feladatok többsége egyszerűen megoldható.

Alapvető szolgáltatás a programban, hogy gyors, megbízható jogszabálykövetést biztosít, szükség esetén akár évi 20-25 frissítéssel.

Az ügyfélszolgálat és terméktámogatás mellett szakmai fórumot is működtetnek, mely a könyvelői közösség fontos információforrásává vált az elmúlt években. A fórumot több mint 16.000 könyvelő használhatja, így ez az egyik legnagyobb szakmai közösség.

RLB-Cashbook kapcsolat

Az integráció kettős: a könyvelőprogramban a könyvelést segítő funkciók, a számlázó programban pedig a számlaképet és adatokat továbbító funkciók kerültek integrálásra.

Az RLB Számlázás és készletnyilvántartás program a számlák nyomtatása közben átadja a számláképeket és azok adatait a Cashbooknak, amennyiben a kapcsolat be lett állítva. További részleteket itt olvashatsz: A Cashbook és az RLB számlázó kapcsolata

Az RLB könyvelőprogramban pedig a Cashbook minden funkciója rendelkezésre áll, részben a Cashbook főmenüben összegyűjtve, de több funkció beágyazódott a könyvelés és a lekérdeztés menüpontokba. Az integrációról itt találsz további információkat: Cashbook-RLB könyvelőprogram

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)