Cashbook Blog

Cashbook-RLB integráció

Cashbook-RLB integráció

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós
2 éve

Az RLB Magyarország egyik legismertebb könyvelőprogramja, mely immár 24 éve töretlen népszerűségnek örvend a szakemberek között. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Cashbookot kiemelt partnerként már indulásakor integrálta az RLB a programjaiba, és a piacon egyedülálló módon megvalósította azt, hogy önálló menüpontként jelenik meg a könyvelőprogramban, így azon belül használható teljes funkcionalitása. A könyvelők számára nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell két külön rendszerben dolgozniuk, hanem egy programon belül látható minden adat. 

  

Az RLB-60 története 

A vállalat 24 éve foglalkozik mikro- és kisvállalkozások igényeit kielégítő ügyviteli szoftverek készítésével, forgalmazásával. Céljuk olyan, kedvező ár-érték arányú programok készítése, melyekkel a kisvállalkozásokkal kapcsolatos ügyviteli feladatok többsége egyszerűen megoldható. 

Alapvető szolgáltatás a programban, hogy gyors, megbízható jogszabálykövetést biztosít, szükség esetén akár évi 20-25 frissítéssel. 

Az ügyfélszolgálat és terméktámogatás mellett szakmai fórumot is működtetnek, mely a könyvelői közösség fontos információforrásává vált az elmúlt években. A fórumot több mint 16.000 könyvelő használhatja, így ez az egyik legnagyobb szakmai közösség. 

  

RLB-Cashbook kapcsolat 

Az integráció kettős: a könyvelőprogramban a könyvelést segítő funkciók, a számlázó programban pedig a számlaképet és adatokat továbbító funkciók kerültek integrálásra. 

Az RLB Számlázás és készletnyilvántartás program a számlák nyomtatása közben átadja a számláképeket és azok adatait a Cashbooknak, amennyiben a kapcsolat be lett állítva. További részleteket itt olvashatsz: A Cashbook és az RLB számlázó kapcsolata 

Az RLB könyvelőprogramban pedig a Cashbook minden funkciója rendelkezésre áll, részben a Cashbook főmenüben összegyűjtve, de több funkció beágyazódott a könyvelés és a lekérdeztés menüpontokba. Az integrációról itt találsz további információkat: Cashbook-RLB könyvelőprogram