Cashbook Blog

Számlázz.hu és Cashbook integráció a papírmentes könyvelésért

Számlázz.hu és Cashbook integráció a papírmentes könyvelésért

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós
1 éve

A 2005 óta működő Számlázz.hu Magyarország piacvezető online számlázója. A Cashbook indulásakor az első között épült ki az integráció a két szoftver között, melyet ma már többszáz ügyfél használ nap mint nap. 

 

A Számlázz.hu-ról 

Indulásakor még hasonló szoftver nem létezett, így gyakorlatilag az e-számlázás magyarországi elterjedése a Számlázz.hu nevéhez köthető.  

Az online számlázórendszer alapfunkciókat tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető. A különböző csomagok és megoldások segítségével pedig minden felhasználó saját igényére alakítva használhatja ki a pénzügyi megoldás adta lehetőségeket.  

2022-ben a 17. születésnapját ünnepelte a Számlázz.hu, a regisztrált ügyfeleinek a száma elérte az 630 000-et. 

A számlakibocsátáson túl egyedi megoldásokkal teszi automatizálhatóvá és ezzel hatékonyabbá, gyorsabbá a pénzügyi adminisztrációt és a könyvelést. Külső integrációin keresztül egy vállalkozás teljes ügyviteli megoldásává léphet elő, ennek részeként született a Cashbook-Számlázz.hu integráció is. 

 

Számlázz.hu-Cashbook kapcsolat 

Az Online pénzügyi adatkapcsolat segítségével a Számlázz.hu óránként négyszer (minden óra 08, 23, 38 és 53 percében) adja át a számlákat a Cashbook-nak. Ha a vállalkozásának a Cashbook fiókja össze van kötve a Számlázz.hu fiókjával, akkor ezek a számlák automatikusan megjelennek a Bevételek és kiadások menüpontban és elérhetővé válnak azokban a könyvelőprogramokban, amelyek már kapcsolódtak a Cashbook-hoz. 

A kapcsolat néhány kattintással beállítható, ehhez technikai segítséget itt találsz: https://cashbook.hu/cashbook-szamlazzhu-kapcsolat