Cashbook és Számlázz.hu kapcsolat beállítása

Cashbook és Számlázz.hu kapcsolat beállítása

A Számlázz.hu óránként négyszer (minden óra 08, 23, 38 és 53 percében) adja át a számlákat a Cashbook-nak. Ha a vállalkozásának a Cashbook fiókja össze van kötve a Számlázz.hu fiókjával, akkor ezek a számlák automatikusan megjelennek a Bevételek és kiadások menüpontban és elérhetővé válnak azokban a könyvelőprogramokban, amelyek már kapcsolódtak a Cashbook-hoz.

FONTOS: A Cashbook összekötés csak a Számlázz.hu Profi csomagjában érhető el!

1. lépés

Jelentkezzen be Cashbook fiókjába. Bejelentkezéshez használja a regisztrációnál megadott email címét és a regisztráció után beállított jelszót. Amennyiben nem emlékszik jelszavára, kérjen jelszóemlékeztető itt, ha pedig elfelejtette milyen email címmel regisztrált, akkor írja meg az ügyfélszolgálatunkra, az info@cashbook.hu címre a vállalkozása nevét és adószámát.

2. lépés

A Beállítás / Alapbeállítások menüpontban másolja ki a Számlázz.hu számla átadáshoz szükséges titkos hitelesítő kulcsot.

3. lépés

Jelentkezzen be Számlázz.hu fiókjába és a Fiók beállításai menüpontban…

4. lépés

…válassza az Online pénzügyi adatkapcsolatot és a fogadó rendszer legördülő listából kattintson a CashBook-ra.

5. lépés

A fogadó rendszer legördülő listából válassza ki a Cashbook-ot.

6. lépés

Állítsa be adatküldés kezdődátumának a tárgyév első napját, az adatküldés vége mezőt pedig hagyja üresen. Banki tranzakciók küldését is beállíthatja, így az adatok azonnal átkerülhetnek az online könyvelési rendszerbe. Az OTP, a K&H, a MagNet, az UniCredit, a CIB, az MKB Bank, a Takarékbank és a Wise ügyfelei számára már elérhető a funkció. A kívánt beállítások után mentse el az adatokat. A rendszer jelzi majd, hogy aktív kapcsolat

A beállítások módosítása után, a következő időpontban (minden óra 08, 23, 38 és 53 percében) a számlák elindulnak a Cashbook-ba.

A Cashbook ingyenes és fizetős csomagja között funkcionalitásbeli különbségek vannak, kérjük ezekről tájékozódjon a https://cashbook.hu/konyvelok/arak/ oldalon!

Találatok ( db)