Cashbook Blog

Új integráció: Tharanis és Cashbook

Új integráció: Tharanis és Cashbook

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós
5 hónapja

A Tharanis ERP a webáruházak által kedvelt rendszer, mely kifejezetten az e-kereskedelmi igényeket szem előtt tartva jött létre. Természetesen a számlázás kiemelt szerepet játszik ebben, ahogy azok könyvelése is. Fontos lépés tehát a Tharanis-Cashbook integráció, hiszen az egy-egy webshopban keletkező akár több ezer számla feldolgozását gyorsítja, egyszerűsíti és teszi hatékonyabbá. 

 

A Tharanisról 

A rendszer létrehozásakor a cél az volt, hogy a webáruházak napi működtetését gyorsabbá, hatékonyabbá tegyék és minimalizálják a hibalehetőségeket. Ennek kulcsa az automatizálás volt, mely minden szempontból választ jelentett a problémákra. A Tharanis alapítója maga is webshop-tulajdonos, így első kézből származó információk alapján tudják a mai napig fejleszteni a rendszert. 

 A Tharanis ERP árazása egyszerű és átlátható. Az egy hónapos ingyenes időszakban már teljes funkcionalitással használható a rendszer, számlát is képes kiállítani, ez után pedig rugalmas előfizetési időszakok és a felhasználók száma alapján megállapított díjak szerint lehetséges megrendelni a szolgáltatást. 

 

Tharanis-Cashbook kapcsolat 

A számla elkészültekor a NAV Online számla rendszerbe azonnal megtörténik a beküldés, majd sikeres feladás esetén a Cashbook-ba is megérkezik a számla. 

A rendszerben egy kattintással bekapcsolható a Cashbook kapcsolat, és innentől kezdve teljesen automatikusan látható lesz minden számla, adatokkal és számlaképpel együtt a Cashbookban, mind a vállalkozás, mind a könyvelő számára. 

Technikai információkért kattints ide: Tharanis leírás