A Cashbook és az Odoo Számlázó

2023 júniusa óta az Odoo is a Cashbook integrált partnere, első körben a számlázó modullal valósult meg az összeköttetés. 

2023 júniusa óta az Odoo is a Cashbook integrált partnere, első körben a számlázó modullal valósult meg az összeköttetés.  

Az Odoo egy nyílt forráskódú üzleti alkalmazás platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos üzleti folyamatot kezeljenek, beleértve a pénzügyeket, a számlázást, a raktárkezelést, az értékesítést, a beszerzést, a gyártást és minden mást, ami egy vállalkozás életében jelen van. Az Odoo számos modult kínál, így az üzleti igényeknek megfelelően testre szabható. 

Az Odoo-t általában kis és közepes vállalkozások használják, hogy hatékonyabbá tegyék az üzleti folyamataikat, de egyre több nagyvállalat is felismeri az Odoo előnyeit és használja az üzleti tevékenységében. 

eYssen IT Services Kft. 

Az Odoo-t működtető eYssen IT Services Kft. csapata több átalakulással, de összességében már több mint 25 éve áll ügyfelei szolgálatában és ebből több mint 15 éve foglalkozik Odoo-val (illetve elődjeivel, TinyERP-vel és OpenERP-vel). 

Európa több országában (Magyarország, Anglia, Spanyolország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Horvátország, Románia, Svédország, Észtország, Man sziget), Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Arab Emirátusokban vannak ügyfeleik. 

Odoo-Cashbook kapcsolat 

Az Odoo és a Cashbook integrációja csak az eYssen IT Services Kft. Odoo Cashbook moduljával érhető el.  

A számlák adatai, számlaképek és egyéb dokumentumok az integráció révén automatikusan kerülnek át a Cashbook rendszerébe, ezáltal az integrált könyvelőprogramokba is, és máris feldolgozhatóak.  

Mindössze néhány kattintás, és már el is indítható az összeköttetés a két rendszer között. Technikai segítséget ezzel kapcsolatban itt találhatsz: Cashbook-Odoo kapcsolat 

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)