ELSŐ LÉPÉSEK A CASHBOOKBAN

5/5. Cashbook Asszisztens beállítása

Ha már van előfizetésed, díjmentesen használhatod a Cashbook Asszisztens szolgáltatásait. Ezt mindenképpen érdemes kihasználnod, hiszen segítségével órákat, sőt napokat faraghatsz az értesítési tárhelyekkel, adófolyószámlákkal, NAV Online Számlázó programmal kapcsolatos feladatokon.

Cashbook Asszisztens szolgáltatások

A 2023-ban indult Cashbook Asszisztens az alábbi funkciókkal szabadít meg több órányi vagy akár több napnyi adminisztrációs feladattól:

 1. Adófolyószámla
  Csoportosan, akár automatikusan letöltésre kerülnek és egy helyen láthatóak a könyvelt vállalkozások adófolyószámlái a már megszokott formátumban.
 2. Értesítési tárhely
  A könyvelt vállalkozások értesítési tárhelyeinek minden üzenete egy helyen látható (KAÜ+NISZ Cégkapu), könnyen rendszerezhető és kezelhető listában.
 3. NAV Online Számlázó
  A NAV Online Számlázó programjában kiállított számlák eredeti számlaképpel, automatikusan elérhetővé válnak a könyvelőprogramodban.

Cashbook Asszisztens beállítása

A Cashbook Asszisztens egy szoftver, ami két részből áll:

 1. A Cashbook webes felületén egy menüpont több funkcióval,
 2. valamint egy kis kiegészítő alkalmazás Windows-os számítógépedre.

Találsz róla részletes információkat itt: Cashbook Asszisztens

A beállításához pedig az alábbi videókat érdemes végigkövetni:

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

KÖNYVELJ!

Cashbook fiókod készen áll a használatra! Az 5 lépésben bemutatott funkciók csupán a rendszer alapvető beindításához szükségesek, ezeken kívül is számos szolgáltatással támogatjuk a munkádat. Ezek megismeréséhez kattints az alábbi gombra:

Segítségre van szükséged?

Kérdés esetén keress minket bátran ügyfélszolgálatunkon, vagy használd ki a díjmentes konzultációs lehetőséget, melyet minden új regisztálónknak biztosítunk. Figyelmedbe ajánljuk Alapozó Kurzusainkat is, ahol lépésről lépésre együtt állítjuk be a Cashbook fiókot egy online tanfolyam keretében.