CASHBOOK ASSZISZTENS

Mennyi időt vesz el a szakmai munkától az, hogy adófolyószámlát töltögetsz, értesítési tárhelyet böngészel vagy harcolsz az Online Számlázóval? A Cashbook Asszisztenssel ezt elfelejtheted!

ÚJ! Mostantól az OSA és OPG adatok letöltése elérhető a Cashbook Asszisztens szolgáltatásai között is. Így még több vállalkozásra használhatod!

Elvégzi helyetted a monoton, időrabló munkát

Sok hasznos szoftver érhető el, mely a könyvelők munkáját segíti, de a hatóságok rendszereivel kapcsolatos feladatok leginkább manuális, időrabló és adminisztrációt igénylő terhek. A Cashbook Asszisztens szolgáltatásai erre adnak megoldást, amivel rengeteg időt takaríthatsz meg és jobb minőségű szolgáltatást nyújthatsz könyvelt vállalkozásaidnak.

Adófolyószámla

Csoportosan, akár automatikusan letöltésre kerülnek és egy helyen láthatóak a könyvelt vállalkozások adófolyószámlái a már megszokott formátumban.

Értesítési tárhely

A könyvelt vállalkozások értesítési tárhelyeinek minden üzenete egy helyen látható (KAÜ+NISZ Cégkapu), könnyen rendszerezhető és kezelhető listában.

NAV Online Számlázó

A NAV Online Számlázó programjában kiállított számlák eredeti számlaképpel, automatikusan elérhetővé válnak a könyvelőprogramodban.

PRÓBÁLD KI DÍJMENTESEN!

A Cashbook Asszisztens minden ügyfelünk számára külön díj nélkül elérhető. Új előfizetőink részére a csatlakozás hónapja ingyenes, így minden funkciót ki tudsz próbálni díjmentesen.

MILYEN FELADATOKAT VÉGEZ EL HELYETTED A CASHBOOK ASSZISZTENS?

Hamarosan:

MIÉRT VÁLASZD A CASHBOOK ASSZISZTENST?

MENNYIBE KERÜL?

A Cashbook Asszisztens minden ügyfelünk számára DÍJMENTESEN elérhető, aki S, M, L vagy Korlátlan csomagunkat használja.

Hogyan működik?

A Cashbook Asszisztens egy szoftver, ami két részből áll:

  1. A Cashbook webes felületén egy menüpont több funkcióval,
  2. valamint egy kis kiegészítő alkalmazás Windows-os számítógépedre.

Miért kell hozzá egy Windows-os program?

A Cashbook Asszisztens működéséhez szükség van KAÜ-s bejelentkezési adatokra, de ezeket az adatokat adatvédelmi szempontok miatt a Cashbook soha nem tárolja, ezért készítettük a Windows-os programot, ami titkosítja és a Te számítógépeden tárolja őket.

A Cashbook a Windows-os program segítségével szerzi meg azokat az adatokat, melyekre a vállalkozásaiddal kapcsolatban szükséged van. Feldolgozás utána ezek elérhetővé válnak:

  • a könyvelő és munkatársai számára a Cashbook webes felületén,
  • a könyvelt vállalkozás számára a Cashbook webes felületén,
  • a könyvelő számára a könyvelőprogramban.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

A fejlesztés utolsó szakaszában 10 könyvelőiroda segítségével teszteltük a funkciókat, tőlük idéznénk néhány gondolatot: 

„Ma reggel szembesültem az RLB frissítésben lévő új Cashbook Asszisztens funkciókkal élesben, az adószámla kivonatok táblázatszerűen szépen átláthatóan. Szinte könnyek futottak a szemembe a meglepetéstől. Szuperek vagytok! Fantasztikus programot vettünk, és nagyon megérte, rengeteg időt spórol az asszisztens is a ük. tárhellyel, és naprakész lehetek ezzel is.”
Lengyel Krisztina, Árvavár Könyvelőiroda

„Egész egyszerűen hiánypótló.”
Netiroda Kft.

„Most adtatok nekem egy csomó időt, amit másra tudok használni!”
Erian Solutions Kft.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen eszközt adtok a kezünkbe, amely nagyon-nagyon megkönnyíti a munkánkat!”
Optiprofit Kft.

Videós tájékozTató

Összeállítottunk néhány videós tájékoztatót, melyekből megismerheted a Cashbook Asszisztens lehetőségeit, funkcióit és beállításait, valamit 2023. szeptemberétől érvényes árazási modellünket.

HOGYAN TUDOD KIPRÓBÁLNI A CASHBOOK ASSZISZTENS FUNKCIÓIT?

Kövesd az alábbi lépéseket és már el is kezdheted használhatod saját Cashbook Asszisztensedet!

MÁR VAN CASHBOOK REGISZTRÁCIÓD?

mÉG NINCS CASHBOOK REGISZTRÁCIÓD?