1 éves a Cashbook Klub 

2024. április 26-án tartottuk az első jubileumát annak, hogy útjára indult a Cashbook Klub. 

Havonta egyszer, a hó utolsó csütörtökén személyesen találkozunk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel töltött Klubdélután keretében megvitatjuk mindazt, ami éppen foglalkoztat minket. 

Nincsenek kötelező keretek vagy szigorúan vett szabályok, csak megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, szakmai élményeinket vagy éppen bosszúságainkat.  

Nem meglepő módon rendszeres témáink között szerepelnek a hatóságok, hivatalok, különböző szabályozások és persze az ügyfeleink, a vállalkozásokkal kapcsolatos napi kérdések. De sokszor fölmerül az is, hogyan tudnának a könyvelőirodák hatékonyabban működni, ki milyen megoldásokat talált a munka elosztására, a kollégákkal való még jobb együttműködésre vagy éppen új munkatársak felvételére. 

Természetesen a papírmentesség, a digitalizáció is visszatérő témakör, de nem feltétlenül azért, mert a Cashbook a házigazda és ez van a zászlónkra tűzve, hanem azért is, mert a fenti kérdések nagyon gyakran vezetnek ide. Hiszen egy éppen nem használható központi rendszer helyett jó, ha van egy megoldás, ami segít, hogy mégiscsak megszerezhessük a szükséges adatokat, vagy éppen az adminisztráció csökkentésével, bizonyos folyamatok automatizálásával jobban be lehessen osztani a könyvelőiroda idejét. 

Amellett pedig, hogy a könyvelők, könyvelőirodák képviselői és a szakmában tevékenykedő szakemberek megosztják egymással gondolataikat, tapaszatalataikat, még a Cashbook továbbfejlesztésében is nagy szerepük van ezeknek az alkalmaknak, hiszen mi is rendszeresen kapunk visszajelzést arról, mit lehetne még fejleszteni, milyen területeken tudnánk tovább segíteni a könyvelők mindennapi munkáját. 

A Klubdélutánok legnagyobb varázsa abban rejlik, hogy a napi problémák közül kitekintve rájöhetünk, hogy mások is hasonló szakmai kihívásokkal küzdenek és együtt, egymás tapasztalataiból tanulva könnyebben találhatunk megoldást ezekre. 

Néhány gondolatot idéznénk a résztvevőktől: 

„Nagyszerű a vállalkozásotok, érződik a segíteni akarás a partnereitek felé, érdekelnek Titeket a problémáink, amit maximálisan igyekeztek megoldani.
Mivel mindenki másban erős, mindig van lehetőség a másiktól -Tőletek is- tanulni, inspirálódni, és többek között e miatt is várjuk a következő alkalmat, és ezért tartjuk fontosnak a részvételt. Hasznos tapasztalatcserék, nem csak szakmában, hanem vállalkozás vezetés terén is.”
Berényi László

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, mert ezek az alkalmak lehetőséget adnak, arra, hogy hasonló hozzáállású és érdeklődésű emberekkel, kötetlenül és tabuk nélkül beszélgethessek a szakmáról, kihívásokról, fejlődési lehetőségekről, mindezt egy olyan helyen, ahol mindenki jól érezheti magát és nem kell azon feszengeni, hogy a másik mit gondol rólam. Nem a különbségek határozzák meg a beszélgetést, hanem a közös cél.”
Köteles Henriett

“Jó kis könyvelői master mind program.” 
Paulovics Anita  

“Nagyon jó hangulatban szoktak telni a klub délutánok, eddig minden alkalommal számomra hasznos információval távoztam. 
A mi könyvelőirodánknál több tapasztalattal rendelkező könyvelőirodák vezetői mindig hasznos, hogy megosztják tapasztalataikat.  
Jó dolognak tartom, hogy szoktak lenni vendégek (Pl Kelkó Tamás, RLB ügyvezető, Gazdasági Egyetemről szakember) és velük is tudunk közösen gondolkodni.” 
Doumbouya Diána 

“Hasznosnak tartom, mivel olyan emberekkel tudunk ötletelni, fejlesztéseken, okos megoldásokon, akik hasonló gondokkal küzdenek, mint mi. A beszélgetések lendületet adnak, ha kicsit elveszettnek érzed magad szakmailag.” 
Szántai Melinda 

“Remek dolog találkozni olyan kollégákkal, akik hasonló szakmai kihívásokkal kózdnek és együtt tudunk találni megoldás a felmerülő problémákra. Mind az ügyfelek, mind az adóügyi hatóságokkal való kommunikáció javításában. 
A digitális átállást egymást segítve küzdjük le, újabb és újabb ötletekkel segítjük, hogy a Cashbook legjobb felhasználói élményt nyújtson és minél jobban segítse a munkánkat.”
Szántai Zoltán 

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)