3000 könyvelő a Cashbooknál

2023 novemberében csatlakozott hozzánk a háromezredik könyvelő. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már ilyen sokan szavaztak bizalmat a Cashbooknak. 

Egy kis történelem 

A Cashbook alapítói és egyben fejlesztői 2010-ben kezdtek el először a pénzügyi nyilvántartásuk automatizálásával foglalkozni és sokáig vállalkozói szempontok alapján fejlődött a szoftver. 2016-17 körül jött el a fordulópont, amikor világossá vált, milyen fontos lenne, hogy a könyvelő is tudja használni ezeket az információkat. Innentől felgyorsult minden, a Cashbook önálló útra lépett és az RLB-vel kezdve a sort, a könyvelőprogram integrációkat és a könyvelői funkciókat helyezte előtérbe. 

Küldetésünk, hogy a könyvelő és vállalkozó együttműködését segítsük, a könyvelők adminisztrációs terheinek csökkentésével a színvonalas szakmai munkavégzésüket helyezhessék előtérbe és a vállalkozók számára egy automatikusan naprakész pénzügyi nyilvántartást biztosítsunk. 

A Cashbook számokban 

A 3000 könyvelő mellett természetesen a meghívott és rögzített vállalkozások száma, a feldolgozott bizonylatok száma és a rendszerben szereplő vevők és szállítók száma is tekintélyes. 

  • Több mint 20 ezer regisztrált vállalkozás 
  • 21 millió számla 
  • Több mint 600 ezer vevő és szállító 
  • Több mint 650 ezer letöltött pénztárgép napló 

Nem állunk meg 

Természetesen nem dőlünk hátra, továbbra is folyamatosan dolgozunk az újabb és újabb funkciókon és szolgáltatásokon, miközben ügyfeleink visszajelzései és tapasztalatai alapján tökéletesítjük a meglévőket is.  

Mindig az vezérelte fejlesztéseinket, hogy a lehető legtöbbet segítsenek a könyvelői munkában, igyekeztünk felmérni, mire is van szükségük a szakmában dolgozóknak. Célunk, hogy a lehető legkevesebb idő teljen felesleges adminisztrációval és a könyvelők egyre inkább a komoly szakmai munkára, tanácsadásra, saját maguk fejlesztésére is tudjanak fókuszálni. 

Következő célkitűzésünk a nemrégiben bemutatott Cashbook Asszisztens új funkcióinak bevezetése, mellyel megvalósul az e-Önkormányzattal való kapcsolat, így elérhetővé válik a HIPA lekérdezés, valamint a törzsadat, biztosítási jogviszonyosok és beküldött bevallások lekérdezése is. 

Emellett pedig folyamatosan bővítjük képzéseink és online eseményeink körét is, hogy ilyen formában is támogassuk a könyvelőket. A mindennapokban pedig ügyfeleinkről és leendő ügyfeleinkről felkészült ügyfélszolgálatunk gondoskodik, amit tovább bővítünk, hogy mindenkinek tudjunk segíteni, bármilyen kérdés esetén. 

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)