A Cashbook az Adónavigátor Konferencián

A Cashbook csapata idén is részt vett kiállítóként az "Adónavigátor - Felkészülés a 2023-as adóévre" eseményen, amely 2022. november 30-án került megrendezésre a Lurdy Házban.

Ez a konferencia Magyarország legnépszerűbb könyvelői rendezvénye, 2007 óta a szakma egyik legfontosabb fóruma. Böröczky Zsuzsi könyvvizsgáló, kisvállalati adószakértő szervezésében igazán hiteles, megbízható információkhoz juthatnak itt a szakemberek.

Zsuzsi előadásaiban arra törekszik, hogy érthető könyvelői nyelven adja át az adótörvények változásait. Adómegtakarítási lehetőségeket, és a könyvelést egyszerűsítő praktikus tanácsokat is ad. Megmutatja, hogy a mindennapi könyvelői munkádat hogyan tedd hatékonyabbá, és milyen változások vonatkoznak az ügyfeleidre.

Az előadások mellett a kiállítók is fontos szerephez jutnak, hiszen számos olyan piaci szereplő jelenik meg termékeivel, szolgáltatásaival, aki a könyvelők munkáját segítheti a mindennapokban. Ilyen a Cashbook is.

Indulásunk óta kiemelt figyelemmel kísértük a rendezvényt és amint lehetett, kiállítóként is megjelentünk. Fontos számunkra, hogy első kézből lássuk, milyen kérdések foglalkoztatják a könyvelőket, hiszen így tudunk mi is a legtöbbet tenni a fejlődésért.

Szívügyünk a könyvelői digitalizáció, a munka hatékonyabbá tétele, ezt szolgálja elsősorban a Cashbook szoftver, de emellett online eseményeinken és írásos formában is igyekszünk a lehető legtöbb információt megosztani a témában.

Az Adónavigátor eseményen is szívesen válaszoltunk standunknál a felmerülő kérdésekre, akár a szoftverrel, akár a könyvelői digitalizáció témakörével kapcsolatban.

Nagyon örülünk, hogy a konferenicán többszáz érdeklődővel tudtunk beszélgetni és számunkra is hasznos volt, hogy visszajelzést kaptunk tőlük sok kérdésben.

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)