Cashbook személyes workshopok

2024-ben egy új típusú képzést indítottunk a Cashbooknál, mely egy kis létszámú, csoportos bevezető tanfolyam: a Cashbook workshop

A dolog apropója, hogy sok esetben halljuk ügyfeleinktől, mennyi mindenre szeretnék még használni a rendszert, de valamiért ez nem valósul meg. Sőt, olyan is előfordul, hogy nem tudnak egy-egy funkcióról, pedig hasznos segítséget jelent a napi munkában. Ilyenkor szívesen segít ügyfélszolgálatunk egyedi esetekben telefonon is, de ennél sokkal hatékonyabb, ha ügyfeleink és szakértőink együtt, lépésről lépésre végig haladva a rendszeren, beállítanak mindent, amire csak szükség lehet. 

Ezért hoztuk létre ezt az új képzést, hogy akinek nincs ideje vagy más okból nem tudja egyedül elindítani a Cashbookkal történő munkát, annak segítséget tudjunk nyújtani. 

Fontos, hogy a workshop minden esetben személyesen zajlik, hiszen a cél az, hogy minden résztvevő a nap végén egy saját, jól beállított, működő rendszerrel tudjon tovább dolgozni. A létszám szigorúan korlátozva van, 7-8 főnél több nem vehet részt egy alkalmon, hogy mindenkinek tudjunk segíteni és minden felmerülő kérdésre tudjunk válaszolni. 

Általában pénteki napon tartjuk és 4-5 órát vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt minden fontos részletet meg tudunk beszélni, akár általánosabb, könyvelői digitalizációval kapcsolatos kérdésekre is tudunk válaszolni és még egy közös ebédet is tartunk. 

Terveink szerint havonta megrendezzük ezt az eseményt. 

Akik számára a személyes jelenlét, a budapesti helyszín nem megoldható, továbbra is biztosítjuk a szintén havi rendszerességű online alapozó kurzusokat, melyek hasonló tematika mentén zajlanak, Zoom-on keresztül. Ezeket 3 napra osztjuk (jellemzően szerda-csütörtök-péntek) és reggelenként vesz igénybe mindhárom napon kb. 1,5 órát. 

Aktuális időpontok és jelentkezési lehetőség: 

Képzések és események 

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)