Az első Cashbook Klubdélután

Régóta terveztük már, hogy szervezünk egy olyan eseményt, ahol személyesen találkozhatunk ügyfeleinkkel, kötetlenül beszélgethetünk és megismerhetjük azokat a problémákat, igényeket, melyek foglalkoztatják őket.

Erre végre sor kerülhetett 2023. április 27-én, amikor megtartottuk az első Cashbook Klubdélutánt. Elhagyva a hétköznapi mókuskereket, összegyűltünk egy kisebb csoporttal a Cashbook budapesti irodájában és egy nagyon jó hangulatú beszélgetés kerekedett belőle.

Kelkó Tamás vállalkozásfejlesztési szakember is velünk tartott és gondolatindítóként fölvetette az ügyfelek kezelésének, az ügyfélkör kialakításának és fejlesztésének kérdését, sok-sok gyakorlati esetet hozva a témában. Természetesen a vendégek is megosztották ezzel kapcsolatos tapasztalataikat és támogatták egymást ötletekkel, saját megoldásokkal, jó példákkal.

Nagyon hasznosnak tartjuk egy ilyen eseményen a tapasztalatcserét, a kapcsolatépítést, hiszen ügyfeleink ugyanabban a szakmában dolgoznak, ugyanazokkal a problémákkal és kérdésekkel szembesülnek munkájuk során, és biztosak vagyunk benne, hogy nincs annál nagyobb segítség, mint ha egymás tapasztalataiból, ötleteiből tanulhatnak.

Terveink szerint minden hónapban sort kerítünk a Klubdélután megszervezésére, melyre korlátozott létszámban, de bármely ügyfelünket szívesen látjuk.

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)