Könyvelői workshop a Cashbooknál

2023-ban terveink szerint még nagyobb hangsúlyt fektetünk a könyvelők szakmai támogatására, melynek keretében a szoftver folyamatos fejlesztésén túl rendszeresen tartunk online és személyes képzéseket, eseményeket, workshopokat.

Az első Cashbook könyvelői workshopra 2023. márciusában került sor, miután korábbi online eseményeinken rendszeresen fölmerült az igény, hogy tényleges helyzeteket, adatokat elemezve járjuk körül a legfontosabb témákat.

A workshop alkalmával három könyvelőiroda képviselői jött el irodánkba és Kelkó Tamás vállalkozásfejlesztési szakember vezetésével beszélgettek arról, hogyan lehet a mindennapi munkájuk kiegyensúlyozottabb, hogyan javulhat jelentősen az anyagi és morális elismerésük. 

Az eseményt online, élőben közvetítettük, így több százan követhették és hasznosíthatták saját helyzetükre vonatkozóan az elhangzottakat.

A workshopon többek között az alábbi kérdésekre kerestük a választ: 

  • Hogyan mérhető fel az ügyfélkör minősége? 
  • Hogyan állapíthatod meg, milyen ügyfelekkel érdemes dolgoznod? 
  • Hogyan állapítsd meg a könyvelői díjaidat? 
  • Hogyan lehet kiegyensúlyozottabb, egyenletesebb a munkád? 
  • Hogyan alakítsd át az ügyfélkörödet a nagyobb megbecsültség és a kevesebb stressz érdekében? 

A felvétel a Cashbookban – ingyenes regisztráció után – visszanézhető, illetve a jövőben hasonló alkalmak időpontjait itt lehet megtekinteni: Cashbook képzések és események

Volenszki Sándor

Volenszki Sándor

A Cashbook alapítója és vezérigazgatója

Hasonló cikkek

Találatok ( db)