Számlázz.hu és Cashbook integráció a papírmentes könyvelésért

A 2005 óta működő Számlázz.hu Magyarország piacvezető online számlázója. A Cashbook indulásakor az első között épült ki az integráció a két szoftver között, melyet ma már többszáz ügyfél használ nap mint nap.

A Számlázz.hu-ról

Indulásakor még hasonló szoftver nem létezett, így gyakorlatilag az e-számlázás magyarországi elterjedése a Számlázz.hu nevéhez köthető.

Az online számlázórendszer alapfunkciókat tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető. A különböző csomagok és megoldások segítségével pedig minden felhasználó saját igényére alakítva használhatja ki a pénzügyi megoldás adta lehetőségeket.

2022-ben a 17. születésnapját ünnepelte a Számlázz.hu, a regisztrált ügyfeleinek a száma elérte az 630 000-et.

A számlakibocsátáson túl egyedi megoldásokkal teszi automatizálhatóvá és ezzel hatékonyabbá, gyorsabbá a pénzügyi adminisztrációt és a könyvelést. Külső integrációin keresztül egy vállalkozás teljes ügyviteli megoldásává léphet elő, ennek részeként született a Cashbook-Számlázz.hu integráció is.

Számlázz.hu-Cashbook kapcsolat

Az Online pénzügyi adatkapcsolat segítségével a Számlázz.hu óránként négyszer (minden óra 08, 23, 38 és 53 percében) adja át a számlákat a Cashbook-nak. Ha a vállalkozásának a Cashbook fiókja össze van kötve a Számlázz.hu fiókjával, akkor ezek a számlák automatikusan megjelennek a Bevételek és kiadások menüpontban és elérhetővé válnak azokban a könyvelőprogramokban, amelyek már kapcsolódtak a Cashbook-hoz.

A kapcsolat néhány kattintással beállítható, ehhez technikai segítséget itt találsz: Cashbook-Számlázz.hu kapcsolat

Baranyai Miklós

Baranyai Miklós

A Cashbook alapítója és vezető fejlesztője.

Hasonló cikkek

Találatok ( db)