ELSŐ LÉPÉSEK A CASHBOOKBAN

3/5. Összekötés a számlázóprogramokkal

A Cashbookba többféleképpen is eljuthatnak a számlák és egyéb dokumentumok és azonnal megjelennek a könyvelőprogramban is.

1. Integrált számlázóprogramból

2. NAV OSA-ból

3. E-mailen beküldve

4. Applikációval fotózva

5. Egyesével vagy csoportosan feltöltve

6. Dropbox, OneDrive vagy FTP fiókból


Számlázóprogram integrációk

Számos számlázóprogrammal már kiépült az integrációnk, ez azt jelenti, hogy néhány kattintással beállítható a kapcsolat és onnantól kezdve automatikusan megjelennek a számlák a Cashbookban, majd a Cashbook át is adja a könyvelőprogramnak.

A számlázóprogramok köre folyamatosan bővül. Az alábbi gombra kattintva látható, mely programok elérhetőek már és a logókra kattintva a beállítás lépéseit is megtekintheted.

Dokumentumok feltöltése egyéb módokon

A számlák és más dokumentumok feltöltésére integrált számlázóprogram nélkül is számos lehetőség van. Ahogy feljebb is felsoroltuk, mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb módszert. Ezek a megoldások előfizetői csomagjainkkal érhetőek el, az ingyenes Cashbook fiókokban nem. A lenti videókban találsz segítséget ezek beállításához is.

Fontos tudni továbbá, hogy az ingyenes Cashbook előfizetéssel csak a vevő számlák kezelése megoldható, a szállító számlákat csak csomag előfizetőink tudják a Cashbook segítségével könyvelni. A csomagokról részletes információkat találsz a Cashbookban az „Előfizetéseim” menüpontban vagy itt a weboldalon az Árak oldalon.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

4. Szállítói számlák és Online pénztárgép naplók kezelése

OKTATÓVIDEÓK

Számlázz.hu és Billingo összeköttetés

Dokumentumfeltöltés lehetőségei

Segítségre van szükséged?

Kérdés esetén keress minket bátran ügyfélszolgálatunkon, vagy használd ki a díjmentes konzultációs lehetőséget, melyet minden új regisztálónknak biztosítunk. Figyelmedbe ajánljuk Alapozó Kurzusainkat is, ahol lépésről lépésre együtt állítjuk be a Cashbook fiókot egy online tanfolyam keretében.