ELSŐ LÉPÉSEK A CASHBOOKBAN

4/5. Szállító számlák és Online Pénztárgép adatok

A Cashbook csomag előfizetői számára nem csak a vevőszámlákat, de a szállító számlákat is automatikusan letölti, kezeli és átadja a könyvelőprogramnak. Emellett 2023-ban bevezetett Online pénztárgép napló feldolgozási és archiválási szolgáltatásunkkal az OPG adatok is automatikusan letöltésre kerülnek és a Cashbook el is tárolja őket, így nem jelent a továbbiakban korlátot a 14 napos időablak a NAV-nál.

Szállító számlák kezelése

A Cashbook előfizetési csomagjai tartalmazzák nem csak a vevő, de a szállító számlák kezelését is. Az előfizetés ráadásul más előnyöket is jelent: a könyvelendő számlákat nem csak az integrált számlázó programokból veszi át a rendszer automatikusan, de több más módon is tudja kezelni. Ügyfeled (vagy akár az ő beszállítója) eljuttathatja a Cashbookba a mobil alkalmazással lefotózva, egyesével vagy csoportosan feltöltve, e-mail mellékletként vagy Google Drive, OneDrive és FTP felületeken is. Sőt, az NAV OSA rendszeréből is automatikusan letölthető minden bizonylat.

OPG

A Cashbook automatikusan letölti minden könyvelt vállalkozásod OPG adatait és archiválja is ezeket, így nem csak 14 napig, hanem azon túl is elérhetőek. Ráadásul minden adatot azonnal látsz a könyvelőprogramodban is.

Az OPG adatokat a NAV Online Számla rendszerből tudjuk letölteni. A felületen egyszer kell beállítani, hogy a Cashbook és a NAV között működjön a kapcsolat, onnantól kezdve a Cashbook minden éjjel automatikusan letölti és el is tárolja a pénztárgép adatokat. A lenti videó részletesen bemutatja a beállításhoz szükséges lépéseket.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

5. Cashbook Asszisztens beállítása

OKTATÓVIDEÓK

Szállító számlák könyvelése Cashbookkal

Online pénztárgép napló feldolgozás és archiválás

Segítségre van szükséged?

Kérdés esetén keress minket bátran ügyfélszolgálatunkon, vagy használd ki a díjmentes konzultációs lehetőséget, melyet minden új regisztálónknak biztosítunk. Figyelmedbe ajánljuk Alapozó Kurzusainkat is, ahol lépésről lépésre együtt állítjuk be a Cashbook fiókot egy online tanfolyam keretében.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

4. Szállítói számlák és Online pénztárgép naplók kezelése