ELSŐ LÉPÉSEK A CASHBOOKBAN

2/5. Vállalkozás rögzítése vagy meghívása

Ahhoz, hogy vállalkozásaid könyvelését megkezdhesd a Cashbook segítségével, az ő adataiknak is szerepelniük kell a rendszerben. Erre két lehetőséged is van:

1. VÁLLALKOZÁS MEGHÍVÁSA

2. VÁLLALKOZÁS RÖGZÍTÉSE

Vállalkozás meghívása

A folyamat elindítható közvetlenül a könyvelőprogramodból.

  1. Csak válaszd ki a vállalkozást, egy gombnyomással hívd meg, a rendszer pedig már küldi is automatikusan a meghívót a vállalkozás megadott email címére. 
  2. A vállalkozás az emailben levő gombra kattintva és adatait véglegesítve befejezi a regisztrációt, így létrejön az ő vállalkozói fiókja.
  3. Téged is értesít a rendszer e-mailen, illetve a könyvelőprogramban is frissül a státusza, így elkezdhetsz dolgozni az adott vállalkozással.

 

Vállalkozás rögzítése

A Cashbook rendszerében a „Könyvelt cégek kezelése” menüpontban tudsz vállalkozást rögzíteni, az ő aktív közreműködése nélkül. Kattints a „Vállalkozás rögzítése” gombra, add meg az adatait és már készen is van.

Fontos, hogy a vállalkozást erről tájékoztatnod kell! Ehhez mi előkészítettünk egy javaslatot, mellyel kiegészíthetitek a köztetek lévő szerződést. A vállalkozás rögzítésekor megtalálod a dokumentumot az adatok megadásakor.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

3. Összekötés a számlázóprogramokkal

OKTATÓVIDEÓK

Vállalkozás meghívása

Vállalkozás rögzítése

Segítségre van szükséged?

Kérdés esetén keress minket bátran ügyfélszolgálatunkon, vagy használd ki a díjmentes konzultációs lehetőséget, melyet minden új regisztálónknak biztosítunk. Figyelmedbe ajánljuk Alapozó Kurzusainkat is, ahol lépésről lépésre együtt állítjuk be a Cashbook fiókot egy online tanfolyam keretében.