Akadozik a NAV? Könyvelnél és nem éred el a számlákat?

Bízd a Cashbookra, és minden számla a rendelkezésedre áll, közvetlenül a könyvelőprogramodban!

Még akkor is, ha a NAV OSA rendszere éppen nem elérhető!

ÚJ! Mostantól az OSA és OPG adatok letöltése elérhető a Cashbook Asszisztens szolgáltatásai között is. Így még több vállalkozásra használhatod!

A Cashbook minden éjszaka letölti a számlákat a NAV Online Számla (OSA) rendszerből, így nem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy az ÁFA előtti napokban nem tudsz haladni a könyveléssel, mert a NAV rendszere éppen nem elérhető. 

Az aktuális időszak könyveléséhez szükséges számlák már elsején a rendelkezésedre állnak.

A Cashbook összeköthető a számlázóprogramokkal, illetve ügyfeleid is küldhetnek be számlaképeket emailen vagy mobilapplikáción keresztül.

Minden számla és dokumentum azonnal, automatikusan elérhető a könyvelőprogramodban is.

A csoportos könyvelési funkció révén rengeteg időt megtakarítasz a munkád során.

Hogyan kezdhetem el használni?

A regisztráció elindítható a könyvelőprogramodból, és pár percet vesz csak igénybe. A rendszert igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen. Ügyfeleidet pedig kétféleképpen tudod kezelni a rendszerben: meghívással, vagy az ő aktív közreműködése nélkül a vállalkozás felvitelével. Ha többet szeretnél tudni, kattints a gombra!

És az alábbi helyzetek ismerősek?

A Cashbook ezeket a helyzeteket is megoldja helyetted! A legjobb pedig, hogy minden adatot közvetlenül a könyvelőprogramban látsz és azonnal könyvelhetsz.