Ha a pénztárgép nem szolgáltat adatot és senki nem tud róla...

Előfordult már ilyen? Sokszor okozza meghibásodás vagy kapcsolati probléma, de van, hogy ügyfeled új pénztárgépet használ és erről nem tájékoztat.

A Cashbook azonnal jelzi az ilyen hibát és elkerülhető az ebből adódó kellemetlenség vagy NAV büntetés.

ÚJ! Mostantól az OSA és OPG adatok letöltése elérhető a Cashbook Asszisztens szolgáltatásai között is. Így még több időt spórolhatsz!

Hogyan működik a Cashbook OPG feldolgozási és archiválási szolgáltatása?

A Cashbook automatikusan letölti minden könyvelt vállalkozásod OPG adatait és archiválja is ezeket, így nem csak 14 napig, hanem azon túl is elérhetőek. Mivel naponta történik letöltés, azonnal jelzi, ha nem talál adatot az előző napra vonatkozóan, így kiderül, ha a pénztárgép meghibásodott vagy újra cserélték.

Ráadásul minden adatot azonnal látsz a könyvelőprogramodban is.

A Cashbook pénztárgép napló feldolgozási és archiválási szolgáltatása két fontos ponton is megkönnyítik az OPG-vel kapcsolatos feladataidat: 

  1. letöltés automatikusan történik, minden éjjel. Nem kell sem a könyvelőnek, sem másnak elindítania, így nem történhet meg, hogy például kimarad egy nap. 
  2. Mivel minden nap archiválásra is kerülnek az adatok, így soha nem veszhet el semmi, tehát a NAV által meghatározott 14 napos időablak nem korlátozza a könyvelést, bármely napi adat bármikor elérhető a Cashbook archiválási szolgáltatás révén

Hogyan kezdhetem el használni?

A regisztráció elindítható a könyvelőprogramodból, és pár percet vesz csak igénybe. A rendszert igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen. Ügyfeleidet pedig kétféleképpen tudod kezelni a rendszerben: meghívással, vagy az ő aktív közreműködése nélkül a vállalkozás felvitelével. Ha többet szeretnél tudni, kattints a gombra!

És az alábbi helyzetek ismerősek?

A Cashbook ezeket a helyzeteket is megoldja helyetted! A legjobb pedig, hogy minden adatot közvetlenül a könyvelőprogramban látsz és azonnal használhatod is a könyveléshez.